![]() |
|
1.3 Albea Multijet Vs.1.4 206 Benzinli & lpg Roll? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
|
albea götürmesi lazım 71 bhp 180nm tork var.
|
||
![]() |
||
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|
Rio dizel mesela... bilen bilir.. 3.25i tokatladı ve VTS ayıkladı... Devir dizele saygı devri...
Ha hemen sonuna eklemekte fayda var; Ya 206 1.4 8V de TURBO olsaydı ...?
|
||
![]() |
||
|
denızde havada karada =) herturlu abı fark etmez hehe merak ettım sadece gıdısını su gebze yada ıstanbul yollarında bı yanıma gelsede ıfaesını alsam :D:D:D:D |
||
![]() |
||
entel ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
|
206 malesef Albea nın yanında kötü duruma düştü o gece ben de vardım..
Ama sanki biraz da piLotajLa alakalı birşey bu.. Haşim in şöförlüğünün etkisi var.. |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Büyük konuşma emrah.. Araba pederin ve ful kaskolu
![]() Acımam alırım aklını
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
abı torku nedır albeanın ? dızelde en onemlı olan sey torkmudur ?
|
||
![]() |
||
|
Hasim abicim biras carpıtılmıs konu simdi düzeltelim ... 206 .1.4 lpg + 2 kişi idik + ... + burun farkı ile öndeydim + istersen arabanı bosalt bide bn benzindeyken deniyelim olurmu abicim aynı yolda...
|
||
![]() |
||
danseLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
|
cidden orda 1.4 hdi 206 olsaydı nolurdu...?
![]() Düzenleyen danseLL - 21 Kasım 2008 Saat 08:45 |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Deniyelim alperim.. Ama eşit şartlarda benzinde senin araba alır.. lpgde albea alır diyorum ben.. (roll olması şartı ile, kalkışta her türlü benzinli alır. dragda emin değilim albeanın turbosu biraz daha geç giriyor.)
Senden sonra benim 206 HDI ile kaldırdım bilader kullandı benim arabayı yine albea aldı. Aslına bakarsan bende beklemiyordum ama albea harbiden yürüyor..
Bi akşam buluşmadan önce haberleşelim albea ile geleyim Yozgat bulvarına. Uzun uzun dener test ederiz. Hemde video çeker siteye koyarız?? Düzenleyen hasimayaz - 21 Kasım 2008 Saat 09:26 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |