![]() |
|
ilk çalıştırmada ayağı gazdan çekince araç stop ed |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FIRAT ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2008 Konum: bankacı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2008 Saat 11:00 |
selam arkadaşlar 2000 model 206 xr 14 otomatik aracımda dün akşam yaşadığım bir sorun var bildiğiniz gibi otomatik araçlarda vites park konumunda iken gaz vermeden frene basarak aracı çalıştırırız dün akşam aynı işlemi yaptığımda araç ateşleme yapıyor fakat çalışmıyordu bu arada gaz verdiğimde araç çalışıyor fakat ayağımı gazdan çektiğim vakit araç stop ediyor enjektör ve karbüratör tıkanıklığından şüpheleniyorum başka fikri olan varmı ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
enjektorlerı teste baglamak lazım ama motor sıcakken calısıyorsa rolantıde duzensız calısıyorsa olur bu arıza atesleme once bujılere bakılır sonra enjektorlere ıstanbuldaysan ben maslaktayım gelırsen yardımcı olurum...
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksijen sensörü aklıma ilk gelen.
|
|
![]() |
|
FIRAT ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2008 Konum: bankacı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
serhat kardeşim bi kaç gün arabada az bir benzinile dolaştım almaya üşendim pazar günü aracı kullandım pazartesi çalışmadı benzin ışığıda yanmadı halde bidonla 5 litre benzin ekledim ama yine aynı sorun ateşleme yapıyor fakat gaz vermeden çalışmayıp stop ediyor ikinci bir yol olarak marşa basıp gaz verdiğimde araç çalışıyor fakat ayagımı gazdan çekince araba stop ediyor yani yerinden hareket ettiremiyorum motora benzin gelmiyor bende az benzinle dolaştığımdan dolayı enjektörün veya karbüratörün tortulardan tıkandığını düşünüyorum enjektör temzileyici benzin katkısı kullansam yararı olur mu? 6 ay önce bujiler değişöişti
|
|
![]() |
|
enjektor temızlıyıcı olmaz senınkıler tıkanmıssa sanayıde onları teste sokucaz bakıcaz ayagını cekınce stop edıyorsa motora benzın gelıyor demektır aracının makınaya baglanması lazım oyle kafana gor eıs yapma...
|
|
![]() |
|
sımdı ustayla konustum rolantı valfı oldugunu soyluyor kelebek bogazı temızlenıcek rolantı valfıne bakılıcak...
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
İşte PeugeotTurkey farkı anında tam destek, hemde karşılıksız... |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
arabayı yerinden hareket ettiremiyorum ki vitese '' D'' getirmek için ayağı gazdan çekmemiz lazım gazdan da çekince araç stop ediyor bu şekilde nasıl hareket ettirebilriz
|
|
![]() |
|
sol ayagınla frene bas sagla gaz var aragaz gıbı birde oyle dene kardeşim
aracında kasko varsa http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=379 |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Oksijen sensörü yada gaz kelebeğinden olabilir..
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
rolanti ayarıyla ilgili bi problem olabilir
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gökan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
rölanti sensörü...motor yıkattınmı hiç
|
|
![]() |
|
görüşler için sağaolun arkadaşlar akşam aracı çalıştırmayı tekrar denedim ve sorunsuz olarak çalıştı ama yinede boğaz kelebeği ,enjektörü temizleteceğim rolanti valfine baktıracam nolur nolmaz tedbirli olmak lazım sonuçta 8/9 yaşında araba görüşmek üzere saygılar
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
park sensörleri calışmıyor cıkartsam oralarda delikler olcak bende boyamayı düşündüm sensörleri kendim nasıl boyayabilirim nasıl bi boya ile boyamam gerek astar falan gerek varmı sprey boya iş görürmü?şuan sensörler siyah.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |