![]() |
|
antipollution faulty hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmet46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2019 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2019 Saat 18:49 |
Selamun aleyküm aranıza yeni katılıyorum. 308 vti benzin lpgli aracım antipollution faulty hatası veriyor. Araç genelde ilk çalıştırmada hata veriyor. devir dalgalanması,şiddetli titreme ve fan açma. Devirden güçten düşme oluyor. bujileri bobinleri değiştirdim hata geçmedi. Lpgyi söktürüp bindim bir hafta hiçbir şekilde hata vermedi. Servis lpgden olacağını söyledi daha önce 6 ay lpgde bindim hiçbir sorun olmadı.lakin gaz filtresini değiştirdim ve lpgye geçme sıcaklık derecesini düşürdükten sonra bu hatayı verdi. Bir dahada düzelmedi kaç aydır uğraşıyoruz bir türlü sorunu bulamadık, yetkili serviste sorunu çözemedi lpgyi söktür bin dedi. Daha önce böyle bir hatayla karşılaşan var mı çözümü nedir şimdiden teşekkür ediyorum
Düzenleyen Mehmet46 - 14 Temmuz 2019 Saat 18:49 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |