![]() |
|
2011 308 COMFORTPACK 1.6 HDI AUX GİRİŞİ VAR MI ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
USTA308 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2019 Saat 09:26 |
Merhaba,
2011 model 308 comfortpack 1.6 hdı aracımda aux girişi varmı yokmu bulamadım.Eğer varsa neresindedir ? Yoksa ne tavsiye edersiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba 2010 comfortpack kullanmıştım yoktu onda 2011 dede olmayabilir. Al usb' li bir pioneer teyip tak derim
|
|
![]() |
|
USTA308 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Öncelikle teşekkürler öneri için tavsiye ettiğiniz teypten eski arabamdan söktüğüm var fakat ben bu aracın orjinalini bozmak istemiyorum.Eğer araçta aux girişi yoksa dönüştürücü aparat önerisi ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini öğrenmem gerek.
|
|
![]() |
|
Yönetici ve adminlerimizden bilgi alabilirsek sevinirim :)
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üyeler bilgi vermesin mi hocam
![]() |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
pinler uyuyorsa bu ürün kullanılabilir.
TRY 15.49 28% İndirim | 12Pin Konektörü 3.5mm Erkek AUX Kablosu ile Radyo Temizleme Araçları Için Peugeot 307 308 408 407 507 C2 C5 citroen RD4 Yeni |
|
![]() |
|
Tabiki bilgi versin hocam :) Yeterki sorunumuz çözülsün arkadaşlıklar pekişsin :)
|
|
![]() |
|
Teşekkürler bi tane sipariş verdim inşallah sorunsuz çözülür.Parça geldiğinde nasıl takıldığını da sorucam sizlere :) Ayrıca sitede şöyle bi parça gördüm acaba benim araca olurmu ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
bu parçada olur hocam ben taktım kullanıyorum. tavsiye ederim. 7 dolar civarı bulabilirsiniz. ek olarak yurt dışı alışverişlerde ek vergi uygulaması var bilginiz olsun. 45 tl ürüne 10 tl ek vergi ödeniyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
teşekkürler. bu parçayı sipariş ettim geldiğinde nasıl takılacağı konusunda sizden yine yardım isteyeceğim birde siz nerdesiniz acaba yakınsanız gelsem bi tanışsak araca bi göz atsanız süper olur .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |