![]() |
|
Yeni 308 almak istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Advantan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2014 Saat 22:23 |
Merhabalar 2011'den beri keyifle citroen c4'e binmekteyim , adını vermek istemiyorum, citroen forumunda ise yöneticilik yapıyorum adım melih erzurumda ikamet ediyorum , uzun zamandır kafamda yeni 308 satın almak var ve bugün yarım saat civarı aracı test ettim iyice hayran kaldım .
1.6 e-HDi 115hp + Allure donanım paketinin yanında + panoramik cam tavan + 18'' jantlar + anahtarsız giriş çalıştırma + otomatik frenleme sistemi ve sürücü asistanı + smeg geri görüş kameralı ek usbli dok .navigasyon + yarı deri koltuk kaplama opsiyonlarınıda ekledim. 79,900 fiyat verdiler ve aracımada 35.000bin lira takas teklifinde bulundular benim için bu fiyat çok makul geldi biraz daha konuşma ile 78.500 oldu . bu aylar içerisinde inşallah sizlerin arasına katılacagım ve sormak istediğim bir husus ise bu araçta otomatik park asistanı var mı ? ve test ettiğim araçta frenleme sanki biraz sert gibi geldi yeni 308 kullanıcıları bana yardımcı olursa sevinirim |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hoş geldiniz, bildiğiniz gibi araç daha çok yeni, bildiğim kadarıyla henüz forumda sahip olan arkadaşımız yok. Bende yarın fırsat bulabilirsem test sürüşü yapmayı düşünüyorum, o zaman asıl değerlendirmemi yapacağım, şimdilik dışarıdan gözlemlediğim ve okuduğum yorumlara göre bu yıla damgasını vuracak gibi görünüyor.
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Hosgeldin forumumuza Melih.. Serkan abininde dedigi gibi alacagin arac henuz forumda kimsede yok sanirim, hakkinda hayirlisi olur memnun kalirsin insallah keyifli forumlar..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerimm :) araç aynen çok güzel ve özelliklide tabii kullanıcılardan dinlemek ve görüşleri dinlemek önemli bu hususlarda .
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
aber307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2014 Konum: Akhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
hoşgeldiniz
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
ben de merak ediyorum ilk fırsatta bir test sürüşü yapmak lazım...
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
Soyle soyleyim motor olarak Citroën ile zaten ayni biliosun ancak konfor Peugeot ta ust seviye test surusune Göral da katildm cok guzel
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
hoşgeldin...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Hoşgeldiniz. Bende bi test sürüşü yapmak istiyorm. henüz yeni olduğu için araç hakknda bi fikrim yok. ama test sürüşü yapmışsınız sizin bilginiz daha fazladır :) paylaşırsınız umarım.)Bence otomatik park varsada opsiyoneldir.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
TayfunGR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Forum aracı alınca üye oldum şu anda 308 alan başka arkadaş varemı bilmiyorum ama şunu söylüye bilirm aracın frenleri banada biraz sert geldi corsa dizelden inip binince çok keyif aldım o başka fakat 3 saat kadar dolaştım aracı tanımak için frene alışmak zor değil fren mesafesini beğendim frenlemesini beğendim.durmak istediğinizde korkmadan frene basabiliyorsunuz.
|
|
308 ALLURE 1.6 THP 156 hp
opel corsa d 1.3 cdti 75 hp |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Advantan.. İyimiş :)
M lotion mu )
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
TayfunGR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
frenler şehir içi trafikte alışıncaya kadar sıkıntı yapabilir , ben haala alışamadım sıkışık trafikte dur kalklarda zın diye duruyor arkadan gelen o şekilde duramaz diye düşünüyorum bundan dolayı bi çekincem var ama zamanla biraz yumuşar diye umuyorum.
|
|
308 ALLURE 1.6 THP 156 hp
opel corsa d 1.3 cdti 75 hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |