![]() |
|
PEUGEOT 206 ROLANTİ DALGALANMASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2015 Saat 07:55 |
Merhaba Arkadaşalr,
iki günden beri araçda birşey dikkatimi çekiyor. İki gün önce kırmızı ışık da durduğumda aracın devir saati çok hafif dalgalandığını gördüm. Gaz ve benzinde yeterli miktarda vardı araçta.. Bu sabah yine aracı dinledim. gerçekten rolanti de dalgalanmalar yaşıyorum... sanki araç nefesalamıyor gibi devir 950 - 900 rpm arasında geziniyor? sizce neden olabilir? |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) nefes egzersizi yapıyordur aslan yorulmus :)
Şaka bi yana , Sizdeki olay bende şu şekilde oluyor sabit 8 de duruyor sisleri açınca düşüyor, kapatınca geri yükseliyor benim sorunum aküden kaynaklı büyük ihtimal çünkü aküm bitik. Sizde bi aküye baktırın aküde sorun yoksa boğaz kelebeği kirlenmiş filan,temizletirsiniz
|
|
![]() |
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Kardeş her sabah nefes egzersizi yaptırıyorum araca:D
ama neden oluyor bilmiyorum artık.. :D
![]() |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Dediğim gibi bi aküye baktır olmadı bogaz kelebegi filan
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |