![]() |
|
KISA FAR SORUNU??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2015 Saat 20:50 |
Merhaba Arkadaşlar,
Bu akşam sol kısa farımın yanmadığını farkettim. Ancak uzun far yanıyor.. bunlar aynı ampulden oluyor değil mi? Bu arada aynı anda içerideki saatin de söndüğünü farkkettim. Bunlar aracın sigortasından kaynaklanmış olabilir mi acaba..? daha önce far değiştirmedim hangi farı almalıyım_?
Düzenleyen 10URAKAR - 27 Ocak 2015 Saat 20:51 |
|
![]() |
|
carpediem_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carpediem_ksk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim farım h7 orjinal lamba değişmediyse sizinde öyledir heralde uzun ve kısa aynı lambadanmı bilmiyorum fark etmedim merakta etmedim açıkçası
|
|
M.Kemal ATATÜRK
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
farların hepsi birbirinden bağımsız çalışıyor. sol kısa farın sigortası motor sigorta kutusundaki 9 numaralı sigorta
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Kısa farlar h7,uzunlar h4 diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
307 de 2 si ayrı ayrı... sakın ola değiştirirken kontağı ve farları kapatmayı unutma %99.99 sigortayı keser.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Şimdi baktım da farın kasasında h4 1.2% filan birşeyler yazıyor. Ancak ampülü nasıl çıkaracağım ???? Farın arkasında bir jack var ama klipsli mi pek anlayamadım? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
yanlış hatırlamyorsam saga veya sola dönderip cekip cıkaracaksın ama emin değilim hatırlamıyorum tam.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Araciniz 2002 model ve incesi sanirsam presence eski model. Orjinal farsa tek ampul var o da h4. Muhtelemen ampullerin kisa cekirdegi olmustur.
Kapagi cikardiktan sonra kare soket var. 3 ayak baglidir bu soketi nazikce cekin. Biraz zor cikar fazla zorlamayi. Far ayarini bozarsiniz. Eger cikmiyorsa farin uzerinde tel vardir. Tel ampulu sabitler. Bu teli ampule dogru itip bosa cikarin kenera cekip ampulu cikartin. Ampulun metal tabakasindan tutup aoketi cekin. Yeni ampuli ayni sekilde takin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |