![]() |
|
307 mi satıyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2011 Saat 16:29 |
arkadaslar 0 araç aldığımız için 307 mi satıyorum, bilgilerinize.. |
|
E35
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardeş yeni aracınızda pug mu ?
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim, yok kardesim yeni jetta
|
|
E35
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hayırlı satışlar.
ilanınızı inceledim biraz değişiklik önerim ve sorum olcak size.
öncelikle aracınızda isofix ve tavan hava yastıkları yok.
ayrıca asr, far sensörü, ve ısıtmalı ayna olması lazım işaretlememişsiniz.
alan kişiyi daha rahat aydınlatılması açısından düzeltme yapmak istedim.
birde soru sormak istiyorum. şehir içi 20-22 kuruş yakıyor demişsiniz bunu nasıl sağladınız? bu değerleri ben uzun yolda bile yapamadım da?
yakıt fiyatları sürekli değiştiği için net olarak hesaplamak açısından litre olarak tüketimini verseydiniz daha rahat ve güncel akaryakıt fiyatları ile hesaplama şansımız olurdu.
tekrar hayırlı satışlar.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ısıtmalı ayna yok, teşekkür ederim uyarı için, yol bilgisayarındaki tüketim gerçeği yansıtmıyor tüp olduğu için fakat genel olarak 80 liralık gaz alıyor depo 330-335 km gidiyorum, hatta suanda 338 de ve hala sesli uyarı yapmadı.
|
|
E35
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
E35
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |