![]() |
|
alınık 206 xt - 206 hdi - roland garros |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 16.000 düşünüyorum ama benim aracı bilen, gören, tanıyan herkese sorabilirsin. Roland garrosu aldığın Uğur da bilir benim arabayı onada sorabilirsin. bakıma genellikle 8.000---9.000 kmde bir giriyo araba. üzerindeki extraları hesaplamıyorum bile. |
|
![]() |
|
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
sanane derim pahalı bana göre acta bir bak o zaman 16 dan aşağı hdi varmı yokmu 2005 modeller 16 civarı senın paran cokta git al 16 ya bana göre pahalı bende 15000 lira para var birsürü boyasız hdi var bu fiyatlara ama almyorum daha guzelı daha temızı denk gelir dıye
|
|
![]() |
|
pusat81 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
belki gelir biraz daha bak o zaman sen
|
|
Gergin ip çabuk kopar....SERKAN
|
|
![]() |
|
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
valla usta calıştıgım ıcın ilgılenemıyorum yoksa coktan almıştım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |