![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet perek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 17:17 |
Sonunda aracıma lpg taktırdım ve sorunsuz binmekteyim. Kısaca aracımı anlatayım Peugeot 308 thp modeli aracım 1.6 150beygir olup direk enjeksiyonludur. Genelde direk enjeksiyonlu araçlarda çok randıman vermediği söylenmişti bende bunun üzerine uzun bir zaman araştırdım ve bir çok lpg ci ile görüşmelerim sonucu 2a Ankara lpg ye gittim. Sağolsun mahir bey çok ilgilendi anlattıklarıda aklıma yattı ve lpg dönüşümünü yaptık. Aracımda su an brc sistemi var ve sorunsuz binmekteyim tasarruf ise beklediğimden da iyi çıktı. http://img715.imageshack.us/img715/337/dsc05044g.jpg">[/URL"> |
|
peuget 308thp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
hosgeldın bıle dıyemeden sen paldır küldür dalmıssın konuya
![]() forum kuralları dahılınde gerektıgı sekılde once senı bır tanıyalım ondan sonra konuya devam edelım...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |