![]() |
|
308 hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
taipen71 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2011 Saat 11:04 |
Ankaradan katılıyorum foruma şimdiye kadar 11-12 araç değiştirdim ancak hiç fransız araç kullanmadım son günlerde 308 otomatik dizeline takmış durumdayım ancak çevremdeki bir çok insan bu markadan uzak durmamı yedek parçalarının çok pahalı olduğunu en fazla yol yardım alan marka olduğu gibi şeyler söylüyorlar kafamda daha öncede alman araçları kullandığım için yeni astra var ancak opelin servis olayları facia özellikle 308 artı ve eksileri hakkında ne söyleyebilirsiniz tşk ederim
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
308 kullanan arkadaşlar daha iyi yorum yapacaklardır ama dışarıdaki lafları pek dikkate alma derim.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Aracin size verecegi surus zevkinin yaninda katacagi en buyuk arti sizi bu forum ile bulusturmasi olacaktir (sorun cikaracagi anlaminda demiyorum). ![]() |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
megane sw veya fluence lede karşılaştırmanı tavsiye ederim bi oto dergisinde renaultun yeni nesil otomatik dizellerinin(edc)wv nin dsg aynı kalitede olduğunu zaman olarakda daha hızlı olduğunu okudum
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
korrinni ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Bir 2006 model 1.6 hdi 307 makyajlı kasa kullanıcısı olarak çok memnun olduğumu ve aracımın hiç arıza yapmadığını belirtmek isterim. ayrıca piyasa her nedense bir sürü anti pejocu var.
pejo hakkında olumsuz yorum yapanların çoğu hiç pejosu olmayanlardır!!! |
|
KORRINNI
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
herşeyden önce insanların söylediğine bakmayın. size pejoyu övmiyeceğim ama şunu söylemeliyim fiyat performans olarak en iyi araç bence. bu kötü söylemleri yapan insanlar acaba kaç defa bu aracı kullanmışlar ve kaç defa parçasını satın almışlar? bizler (bu forumdaki herkes) yıllardır pejo kullanıyoruz tabiyki her aracın çıkarabileceği sorunlar oluyor ama aracınıza temiz baktıktan sonra sorun çıkarıcağını zannetmiyorum. çok yakın bir arkadaşımda 308 dizel var. sıfır beraber almıştık şu anda 25bin kmde ve hiçbir sıkıntısı yok. parçasıda pahalı değil. (bizim insanımız şahin parçasına alıştığı için buna pahalı diyor) normal bakımını serviste 250 civarı tutuyor ki buda normal. kafana takılan sorularda burdaki herkesin elinden geldiğince sana yardımcı olacağına inanıyorum... ve tabiyki ASLAN BESLEYEN YEMİNİ ESİRGEMEZ :)))
|
|
![]() |
|
korrinni ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
geçen hafta yaptırdığım bakımı ve fiyatını yazıcam kıyaslama yapmanız için:
yağ değişimi (castrol 10w40) hava,polen,yağ filtresi değişti. bor katkı maddesi konuldu nano power(60-tl) ön rot başları değişti 2 adet. rot balansa girildi. peryodik bakım kapsamında araba yukarı kaldırıldı ve tüm görünen parçalara bakıldı. antifiriz ölçüldü ve bilgisayarda arıza tespiti yapıldı. tüm bu işlemler için verdiğim para 210-tl işçilik dahil. |
|
KORRINNI
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
yani şu kadar işleme 210 tl hiçbirşey... zaten yağ 50 lira
|
|
![]() |
|
taipen71 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Bende 2009 linea var tiptronic dizel bakımları dediğinize göre aracımdan daha ucuz görüşler için teşekkür ederim yakın bir zamanda test sürüşü yapacağım
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede badava.yetkılı servıstemı yaptırdınız
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
il neresi
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
bence güzel bir tercih olur dizel 308.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |