![]() |
|
308 1.6 THP 150 Beygir Yakıt oranı nedir ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kadir_28 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2011 Saat 09:59 |
Merhaba arkadaşlar. Yakında 308 1.6 THP 150 Beygir (Benzinli) almayı düşünüyorum.
Yılda maximum 10 bin km yapıyorum. O yüzden diesel araba almayacağım. Fabrika verilerinde Şehir içi : 11,2 Litre Şehir dışı: 6 Litre diyor. Bu arabaya sahip olan varmı ? Şehir içinde ne kadar yakıt tüketimi vardır ? 12 Litre yaksa 460 kuruş yapar km'de. Güzel bir LPG taktırsam km de kaç kuruşa düşer tahmini olarak ? Bu modelle uyumlu sorunsuz kaliteli bir LPG markası söylermisiniz ? Ben BRC düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turbolu araçlara brc nin kiti yok diye biliyorum.Fakat zavolli duyurdu turbo araçlara lpg taktıklarını....
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alacagın arac "dırekt enjeksıyon" puskurtme sıstemıne sahıp. puskurtme sıstemının yapısı lpg donusumunde cok onemlı oldugundan bu araca lpg takmak kolay bır ıs degıl...
ben sana G1 sıstemını tavsıye edecektım ama montajcı abımıze senın ıcın telefon actım sordum. dırekt enjeksıyon motorlara olmadıgını soyledı.
bu noktada bıldıgım kadarıyla prıns lpg sıstemı tsı-fsı gıbı dırekt enjeksıyon araclara lpg donusumu yaptıgını ıddıa ettıgınden o markayla ılgılı bır bır arastırma yapmanı tavsıye ederım... sahsen dırekt enjeksıyon bır aracın lpg takılmısını hıc gormedım :(
|
|
![]() |
|
redlinemst ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı redlinemst
evet lpg kitlerinde prins daha yenilikçi ve kaliteli bence
ayrıyetten boxer motorlarada kitleri var benim bildiğim
0 arabayı hiç bozmayın bence nasıl olsa az kullanıyormuşsunuz :)
|
|
![]() |
|
apopeugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
tüp taktıracıgın parayı amorti etmek için kaç bin km yapmak gerek ? birde bagaj kaybın var ...
|
|
206 XT 1.6 16v 110hp inadına benzin :)
apo_fb88@hotmail.com http://www.facebook.com/apogulyurt 0535 296 38 98 |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
bence lpg taktıracagına dızel al derım cunku o arac lpg de sıkıntı cıkarabılır1-2 seneye kadar o araclara uygun cıkabılır su an bıraz sıkıntı yasayabılırsın 150 beygır ınsanı bıraz mest edebılır
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
lpg yerine 110luk dizel alsan daha güzel olmaz mı?
|
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
prins marka iyidir. turbo işinide görür. ama dedikleri gibi 110 luk dizel daha mantıklı.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşım biraz paraya kıyarım diyorsan (2000 tl) kadar teleflex tavsiye ederim ha bu arada ustanında hakkaten usta olması lazım.
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Bu zamandamı aman abi uzak durun ... Tüketimler herkesin tavan yaptı EPDK sayesinde :D Hükümetin suçu hiç yok butun kabahat EPDK nın :DDD komedi yaw
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |