![]() |
|
308 jant ve lastık alıcam ılgılenler resım atsın 1 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sawyer3535 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sawyer3535
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2010 Saat 20:31 |
yeni 308 hdi auto6r premium aldık 2009 model 15000 de hatasız 37000 e aldık sizce fiyatı nasıl ilk izlenimlerim çok iyi gerçekten çok az yakıyor ve de iyi gidiyor daha önce 120 lik duologic bravom vardı multijet. yakıt ona göre çok iyi ve de neredeyse gidişi aynı çok memnunuz .yalnız sport a alınca 1. vites ani kalkışta araba önce kendini atıyor durup sanki vitese takıyor gibi sendeleyip sonra birden devam ediyor yani 1 2sn duraksıyor. auto normalda yapmıyor neden olabilir sizde de var mı böyle bir şey akü şarjı az garantiden değişiyor mu akü.çekiş kontrolü araçta var mı nasıl anlarım işareti yok göstergede yoksa esp ile bir mi sunuluyor 308 de bir de premium donanım her şey var araçta ama arka koltuk havalandırma comforttaki gibi yok kol dayama var ama nasıl oluyor. ilk defa görüyorum sonradan takılabilr mi.bir de anakarada hangi servisi önerirsiniz şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sıfırı 50bintl güzel araçtır hayırlı olsun sorularınız hakkında pek bir bilgim yok ama akü ucuz birşey zaten garanti değiştirmez büyük ihtimalle ankarada yetkili servis olarak görala ve abc ye gittim abc daha iyi bence/not: foruma kayıt olanların kendinilerini tanışma bölümünde tanıtmaları gerekir
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
husmen73 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aküde sorun varsa değiştirirler. Bende 2. el aldım arabamı (2009 Peugeot 308 VTI) onunda aküsü değişmiş daha ilk 6. ayında.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |