![]() |
|
SAĞ ÖN CAM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2012 Saat 19:18 |
Mrb arkadaslar.. hayırlı ramazanlar..bugün aracımı temizledikten sonra camları açayım dedim sağ ön cam açılmıyor..diğerleri açılıyor..diğerlerini açtım neyse eve gittim arabayı park edip camları kumandadan kapatayım dedim camlar kalkmadı..sadece tek cam açılmıuor ama bunun yüzünden tüm camlar anahtar kumandası ile kalkmaz oldu nedendir acaba..yardımcı olursanız seviriim...saygılra..aracaım 308 1.6 dizel
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigortayla ilgili bir problem olabilir diye dusunuyorum gecmis olsun
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baktırdım sağ ön cam motorundanmıs..motora bir kaç kere vurduk oldu :) şimdilik..
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |