![]() |
|
Kayış Sesi?...(çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xtreme59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 12:36 |
Arkadaşlar merhaba.. bnm 2008 model bi 308 HDI'm var.. 60000 bakımında alternatör kayışını değiştirdiler.. yeni kayış takıldıktan bir süre sonra, her vites geçişinde cıyk diye kayış sesine benzer bi ses ile karşılaştım.. düşük devirde giderken gaza bastığım ilk anda veriyodu sesi... aynı zamanda araba kasıldıkça da çukurlarda fln geliodu.. hep kayış gevşektir diye düşünüp, o kafayla gittim servise.. adam 2 tur attı.. kayıştan diil bu ses.. klipsi gevşemiş dedi.. soktu elini kayışın oraya 2 saniyede çözdü sorunu..
3 hafta geçti arabadan şimdi aynı ses yine gelmeye başladı.. servise gitme imkanım yok yakınlarda.. acaba yaptığı işlem nedir bu arkadaşın.. neyi sıktı? bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.. şimdiden teşekkürler..
Düzenleyen xtreme59 - 05 Şubat 2012 Saat 14:29 |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Formu ıncelersenız kayıs sesı ıle ılgılı cok bılgı , zira bir arkadaş bu sesle arkadaş oldu
![]() |
|
![]() |
|
xtreme59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun çözüldü...
sizinde başınıza gelirse diye yazıyorum... baştan kayış sesi zannettiğimiz şey aslında yakıt deposundan gelen boruların şaseye temas etmemesi için şase ile borular arasına takılan lastik bi parçanın yerinden oynamasıymış.. 2-3 damla japon yapıştırıcısı çözdü işi.. bnm gibi ses takıntınız varsa, olur ya sizde de olur bi bakarsınız.. :)
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun çözüldüğü için sevindim çözümü bizimle paylaştığın için teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |