![]() |
|
206 cc |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MADFORESTER ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MADFORESTER
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2012 Saat 15:54 |
Merhaba ark. forma yenı üye oldum tanıttım kendımı orada bir sorum olacak malum yaz geldi bende megane 3 privilige var fakat 206 cc almak istiyorum guzel ve temız bır 206 cc buldum fakat araç otomatik vites 7 senedir düz vites araç kullanıyorum ve otomatik şansıman hiç kullanmadım nasıldır sürüşü birde buldugum araç 2004 model bunlarda otomatıkte manuel tarzı kullanabılırmıyız acık hava filtresı taksam guzel ses alırmıyım malum otomatık vıtes cunku tecrübeli ark. yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otomatik vitesin keyfi ayrıdır.
filtre taktinmı güzel ses alırsın manuel olarak elle 1 2 3 yaparsın ancak :) düz vites göre artıları eksileri var örnek akü bittimi mutlaka takviye bulman şart düzde vurur gitsin :) düz vites trafikte eziyet otomatik mükemmel :)
alacağınız araç kaç km de iyice bir baktırmak gerek şansumanına
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
MADFORESTER ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MADFORESTER
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alacağım araç 109 binde bilgi için teşekkürler bu arada 2004 peugeot larda sanırsam yarı otomatik değil normal otomatik yanı 1'i göremedim 2ve 3 var 2 ye takınca 1 otomatikmi tanıyor acaba birde gaza basılı tutarken 2 den 3 alsam birşey olurmu yoksa manueldeki gibi gazdan ayağımı çekicekmiyim ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |