![]() |
|
teyp ve hoparlör uyumu yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2012 Saat 21:43 |
arkadaşlar aracımda orjinal teyp ve orjinal kapı hoparlörleri var ama yetersiz geliyor bana abartmadan bi teyp ve arkaya 2 tane hoparlör alacağım alacağım teyp ile arkaya alacağım hoparlörler ve orjinal hoparlörler beraber çalıştırılıp güzel bir ses alabilirmiyim alacağım teyp bu hoparlörleri birlikte kaldırırmı sizce nasıl olur..size almayı düşündüğüm teyp ve hoparlörlerin markalarını bilgilerini veriyorum yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler şimdiden..
http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/ts-a6994s-pioneer-hoparlor-600-watt-yeni-model-57533355 http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/pioneer-deh-3450ub-usb-mp3-cd-2012-yeni-model-57309083 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sesi çok açmadığın sürece hoparlörü beslersin ama dikkat et yüksek sese çıkınca teybin çıkışları zarar görebilir.
Ben her zaman oval yerine compenant takım öneririm. Her ne kadar eski bir gelenek olsa da ovaller artık devir comp devri. Belki fiyat farkı var ama alacağınız ses farkı ve kalitesi tartışılmaz. bass ve twit bir arada birbirini öldürüyor ne alçak ne de yüksek frekansı algılayabiliyorsunuz orta da hiç var olmadan kayboluyor. Size açık örnek kendi aracımı göstericem. Amfimin stereo kanallarıdnan ikisinin hpf ayarı boşa çıktı servise verdim o yüzden sadece arkadaki ovaller (2 yollu pioneer 6973 400w) teypten besleniyor. Sesi açınca inanın pişman olup kapatıyorum. Bassı açsam tiz ölüyor. tize dayansam arkadan inilti gibi geliyor. Kapılarımda infinity mid takımları var ses ayarı 5de de kalite aynı 62 de de . Tizide alıyorum bassıda alıyorum midrange i de. Başım ağrırsa ya da rahatsız olan olursa teypten bassı kapatıyorum midlerin bile bassı yetiyor akustiğe. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam compenant takımdan kastınız nedir..ön kapılara hoparlör mü..mid tiz takımı diyorlar 2 tweter ve 2 ön kapı hoparlörü şeklinde olanmı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |