![]() |
|
pioneer deh 2300 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2012 Saat 21:17 |
merhaba herkese bu pioneer deh 2300 model teybi takan arkadaşlar kolla uyum sağlayabiliyorlar mı bu konuda bir yazı gördüm de merak ettim
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolla uyum yok. Aparatla uyum saglaniyor. Ama ucuz bisey degil. Direksiyon kumandasi bulsan daha ucuza geliyor. Yada bagimsiz kumandasiyla idare edeceksin.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Arkadasim ben 2300 taktim.koluda bagladim.super oldu.kolu sokup izmire yolladim 35 tl ye yapip ayni gun geri yolladilar.taktiktan sonra baktim oldu parayi gonderdim.zaten kendisi oyle istedi.kisacasi tavsiye ederim
|
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Ben bu hususta konu acmis yapan arkadaain iletisim adresini yazmistim..
|
|
|
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konunun linkini verebilir misin acaba ? birde bilgi ekranıyla uyum sağladı mı ? çok şey istiyorum ama
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Kardesim bilgi ekraninin aynisi 2300 da var bilgi ekraninda teyp haricindeki tum bilgiler var.kolla oynadikca teyibin uzerindeki ekrandan herseyi gorebiliyosun.cepten giriyorun zorlaniyorum.sen arattir ben yazmistin pioneer teybimi kola baglandi mdiye
|
|
|
|
![]() |
|
tamam teşekkürler :)
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Senin icin buldum
|
|
|
|
![]() |
|
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
tüm araç marka ve modellerinin direksiyon kumandası sorununu çözebileceğiniz adres:
................com Edit: Reklam Yasak Düzenleyen FTH - 04 Mayıs 2012 Saat 14:41 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
bende ucuzladı sanmıştım 150 tl yazıyor hala :)
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
cherno ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Arkadaşlar,öncelikle hepinize iyi günler dilerim.Eğer Peugeot 206-306-307 aracınızda kumanda kolu sorununuz varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.Mail adresimi veya tel numaramı buradan yazarsam reklam amaçlı olarak algılanabilir.Bundan dolayı moderatör arkadaşımız uygun görürse yazabilirim.Veya bana özelden PM atın.Selamlar.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
usta geldi beyler
![]() Cherno ustam seninle 1-2 yıl önce baya bi muhabbet etmiştik dhden. Senin yaptığın şekilde kolu yaptığımıza kol araçtan bağımsız mı çalışıyor ? Mesela sen kolu hazırlasan bunu başka bir araca bir şekilde monte etsek araca bağlanmadan çalıştırabilir miyiz |
|
![]() |
|
cherno ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
İyi günler,yapmış olduğum aparat ile kumanda kolu araçtan tamamen bağımsız çalışır.Öncelikle kolun araç ile olan bağlantısı iptal edilir ardından koldan alınan bağlantı uçları aparata bağlanır.Aparattan da cd çaların W/R girişine bir jak takılır.Yani kısacası aparat araca zarar verir mi diye bir endişe kesinlikle olmamalıdır.Kola aparatı bağladıktan sonra istediğiniz araçta kullanabilirsiniz.Selamlar.
|
|
![]() |
|
Bu cevabı sevdim ![]() Teşakkürler hocam. Peki corsa C kasa (2004) ve fiesta (2004) için de modül yapıyor musunuz ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |