![]() |
|
Ses sistemi yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2012 Saat 22:57 |
Merhaba arkadaşlar. Imzamdaki aracımdan dün orjinal teypi sokup yerine bugün sunny sn4otyp031 markalı teyp taktırdim. Çıkan ses çok hoşuma gitti ve daha iyisini yapmak istiyorum. Siz değerli forum üyelerinin benim için görüşleri çok önemlidir. Aklımda amfi ve bas almakta var. Yalnız bagajda tüp olduğundan dolayı yer olmaması beni düşündürüyor. Ancak abartı bir ses sistemide istemiyorum. Sadece biraz basin hissedilebilecegi daha kaliteli net bir ses istiyorum. Birde yazdığım teypi electroworld den teşhir ürünü olduğu için 219 lira yerine 99 liraya satın aldım. Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
in-dash mi bu?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
219a indash olmaz herhalde. teşhir bile olsa 99a da vermezler yine indashı
Keşke imkanınız olsa da iyi kötü bir pionner alsaydınız. 170tl ye fln satılıyordu 2300ler. Midrange ve tizden memnunsanız mono anfi ve orta halli bir bass ile işi bitirebilirsiniz. Hatta LPGden ötürü bagaj sıkıntınız varsa size önerim aktif slim basstır. Hem anfisi üzeirnde hem de size yetecek bass ı verecektir. Fiyatıda anfi+bass için uygun 200tl gibi rakamlardan başlıyor üzerinde sadece kablo seti fiyatı ve işçilik eklersiniz. Benim araç dizel olduğu için bagaj rahat 1100lük JBL var 60lt özel kabin ben bass severim araba zarar görmesin diye 40lı seslere çıkamıyorum ama slim basslar ihya edecek güzel tonlar veriyor size yetecektir. Uygulanmış bir araç vardı resmini bulamadım bulduğum zaman paylaşırım. |
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Müsait olduğum birgün söylediğiniz malzemeleri araştıracağım. Montaj aşaması gerçekleştiğinde de gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Saygılarımla.
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ankara içinde ihtiyacınız olursa montaj ve parçalar için yardımcı olurum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Şuan açıkcası nakit alabilecek durumum yok. Zaten kredi kartımda yok. Evkurdan senetle almayı düşünüyorum. Montaj yaptırabilmek içinde ayın sonunu maaş günümü bekleyeceğim.
|
|
|
|
![]() |
|
anladım hocam fiyat konusunda almadan paylaşım yaparsanız iyi olur. evkur bazen astronomik fiyat veriyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |