![]() |
|
rd3 teybe aux girişi mümkün mü? (cd changer yok) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
algosfides ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı algosfides
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 12:05 |
öncelikle herkese selam. adım akif. istanbul'da oturuyorum. 2006 model pejo 206 feline sahibiyim. ses izolasyonu ve sert amortisörleri haricinde gayet memnunum. Sorum şu rd3 tipi cd çalarlı teybime aux girişi yaptırabilmem mümkün mü? bazı arkadaşlardan cd changer varsa yapılabildiğini öğrendim ancak cd changerım yok. xcar-link vb ürünler haricinde daha kolay ve ucuz bir yolu varsa sizlerden yardım bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.c5club.cz/files/pdf/rd3pinout.pdf
bu dokuman işini görür .
|
|
![]() |
|
forever_0144 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2012 Konum: tunceli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forever_0144
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu link çalışmıyormu bir türlü görüntüleyemedim
|
|
![]() |
|
çalışıyor..
|
|
![]() |
|
bu arada kendinizi tanıtırsanız seviniriz... linki :
1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: Düzenleyen cigdemilker - 26 Şubat 2012 Saat 23:45 |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
audio system digital music changer. 100tl
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
en ucuz çözüm budur...çokta kolay hatta ben telefonun girişene taktığım zaman telefon görüşmesi bile yapabiliryordum...
![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |