![]() |
|
Yağ yakan Gtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cgty.06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 Saat 01:07 |
düşündüğüm,çok hoşuma giden 106 da az miktarda yağ yakma sorunu varmış. Sanıyorum sıkıştırıldığı zamanlarda duman atıyomuş arkadan.
Sizden bu aracı alıp almamam konusunda fikirlerinizi öğrenmek istesem: cevabınız Bu aracı alma basına büyük bela alırsın mı? Yoksa al fazla bi masraf çıkmaz yaptırır ömürlük binersin mi olurdu? (:. Not: Aracın kasası ve yürüyen aksamı mükemmel derecede iyi. Siz Üstatların fikirleri benim için çok önemli. Syg. |
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilanı yada fiyat vs varmı hocam
ayrıca yağ yakan aracın motoru ne durumdadır belli olmaz belki hiç masraf yapmadan yağ ekleyerek devam edersin yıllarca belki 2 gün sonra motor kitlenir kalır |
|
![]() |
|
cgty.06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Aracın ilanı henüz yok.Bana şöyle söylendi sıkıştırmadan binersen sorun yok ama sıkıştırarak binersen(ki GTI alıyoruz sıkıştırmıcak olsam quicksilver alırdım (:. ) baya binersin eğer sıkıştırırsan 5.000 km sonra motor biter denildi. Şimdi ben aracı alsam motoru açtırsam bana ne kadara mal olur açıkcası onu öğrenmek istiyorum.
|
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
ona kolay kolay bence kesin bişey diyemez min ve max rakamlar söylenebilir birde ortalama olarak söylenebilinir ama sen en yükseği kabullenerek al aracı alırsan
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Sıkıştırırsan 5,000 km binersin diyen bir satıcı muhtemel olarak motoru geçici olarak yaptırmıştır, belki biyerinden çatlak vs vardı yaptırdı. yani şıkıştırırsan 5,000 km de motor biter sozunu neye dayanarak derki başka
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben olsam hiç girmem bu arabaya.bıraz arastır derım.
bır arkadasımın lafı vardı o aklıma geldı sımdı;aldıgın gune bır sevınırsın sattıgında ıse bin.
ona gore karar ver derım.
para kolay kazanılmıyor
![]() |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
para uygunsa al kardeş motor yapılır ama kasa orjinal değilse bi anlamı yok almanın . en fazla 2000 tl gözden çıkar ona göre hesap et işte
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Saçmalık. Motordan bahsediyoruz. 5000 km ne demek yaa. Motor kitleyince nolacak? +3000TL'yle siftah yaparsın. Sen iyi bir servise göster. Belki ufak bi sorundan dolayı yağ yakıyordur.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
sen aracın yağ yaktığını biliyosun sana 5000 sonra motor biter dediler fiyatı düşüyorlar sanırım misal 13000 se alacağın araç 10000 mi vereceksin yoksa 13000 alıp motor kitlerse sen mi yaptıraksın masrafları düşerse tamam :) yada hiç bulaşma onun ekmeğini yemişler diye düşünüyorum. riske girme Düzenleyen tigerland - 02 Mart 2011 Saat 12:09 |
|
![]() |
|
durumu şöyle açıklayım.
Ben arabaya çok niyetlenmiştim. 1o güne kadar Gidip alıcaktım o sırada bi arkadaşm var onu arayım bi durumunu öğreniyim o ilgili bu işlerle diye düşündüm(Araba ve ben farklı şehirlerdeyiz). O da bana arabanın kasası çok güzel fakat motorunda yağ yakma sorunu var dedi. Yüksek devirlerde yağ yakıyomuş. Zaten performans arabaları yağ yakar ama aklında bulunsun. sıkıştırmazsan uzun süre binersin dedi. Ben de kararsız kaldım. Açıkcası tam olarak ne var ne yok bilmiyorum. Gidip gitmemekte kararsız kaldım. Gittiğimde servise de göstericem tabii. Size danışıyım dedim. Burdan olumsuz bi karar çıkarsa o arabadan vazgeçicem. 206 gti felan bakarım heralde.. Bu arada @masumserseri Arkadasınızn lafı çok hoşuma gitti (:. Syg. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sorunu bile bile başını yakma derim.
öyle bir hata yaparsanda kendini zor kurtarırsın.
3000 - 5000 lafın gelişi olur motoru açtılarmı hesapta olmaya ne parçalar çıkar bunu unutma.
aynı hatayı ben yaptım iflahım kurudu hallettircem diye yinede tam olarak sorunları gideremiyosun.
ucuz mal alıcak kadar zengin deilsindir.
3 - 5 fazla wer ama aklına yatan içine sineni al derim..
daha sonraları o aracı satamadın mı çok pişman olursun.....
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
kardesım benım basımdan gectı utusunden gectım o yuzden sana tavsıde bulundum.bır bmw 3.18i aldım bundan ıkı yıl once arabanın altını ustunu yenıledım ama nafıle.sıralı otogaz taktırdım.arabaya verdıgım paranın yarıssından fazla masraf ettım.arabayı ıkı ay kullanamadım.kontaga basmaya korkar oldum.
![]() ![]() |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
@street art:
Abicim ben şöyle bi soruşturdum conta yakmıştır 500ü geçmez felan dediler. Ben şimdi aracı servise göstersem kompresyon değerleri iyi çıkarsa almalı mıyım yoksa vazgeçip baska bi araba mı bakmalıyım. Aracın kasası duruşu,yürüyen aksamı mükemmelmiş. Sadece bu sorunu warmıs. @masumserseri: Ooo abicim ALLAH kurtarmıs seni diyelim (:. BMW aslında iyi bi araba ama bakılırsa. Demekki senden önceki sahibi canını almış sn de ne yaptıysan kurtaramamıssın :/. şimdiki aracından memnunsundur İnşALLAH. Yaa bilmiyorum ben de ne yapsam araba çok hosuma gitti. Zaten saxo felan hiç düşünmüyorum ille de GTI olcak 106 olmazsa 206 bakıcam artık. Ama ilk tercihim 106. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gtı larda sıkıstırılmamıs olanınıda bulmak bıraz zordur. sonucta o arabayı alıpta bınen kısı gaz basan devır cevıren kısıdır genelde. o acıdan boyle arabaları 2. elde almanın bu denlı rıskı vardır. ama ıyı kontrol etmek gerekır...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
ararsan temizleride var arkadaş aldı bikaç ay önce bordo 99 model, 13500TL motor sorunsuz, 4 kişiyiz araçta banamısın demiyo :)
illaki onu almak zorunda değilsin boşver motoru açılmamış gti ler var daha ama beklemen sabretmen gerek diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |