![]() |
|
106 Quik Uzaktan kumanda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2011 Saat 13:49 |
Merhaba arkadaşlar. 106 Quiksilver'ımın uzaktan kumandası bazen çalışıp bazen çalışmıyor. Pili yeni değiştirdim. Bazen sorunsuz çalışıyor, bazen de hiç çalışmıyor. Tekrar eşleme yapmam gerekiyor. 1 haftadan fazla eşleme yapmadan hiç kullanamadım. Bunun nedeni ne olabilir?
|
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kumanda İçinde Lehim Çatlağı olabilir bazen Temas Etmediği Olabilir.
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4lüler yanıyor mu yoksa hiç hareket yok mu? Bende de yapıyordu, pili saatçıda değiştirttim (pil almışken değiştirsin diye düşündüm)sonra hiç çalışmadı, adam nasıl taktıysa. Açtım, pilleri söktüm, tekrar taktım, iyice oturttum, düzeldi, ama genelde kemer sıkıştığı zaman ya da kapı tam yerine oturmadığı zaman hareket yok, sadece 4lüler yanıyor... Yanmıyorsa çatlak veya temassızlık vardır...
|
|
![]() |
|
Benim araçta kumanda çalışırken de 4lüler yanmıyordu ki. :)
Direk kilitleyip açıyordu ama 4lü yanmıyordu..
|
|
![]() |
|
güncel..
|
|
![]() |
|
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Genelde 4lüler yanar da ondan sordum. Aslında sorunun kumandada değil de kitte elektriksel bir şey olabilir... En iyisi işi bilen birine götürün, hiç uğraşmayın...
|
|
![]() |
|
Kumandada değil zaten onu biliyorum, elektrikçiye sormuştum kumandayı test etti sinyal gönderiyor demişti.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
merkezi sistemden iyi anlıyan birine gösterilmeli bence
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Eger bir anahtari uzun zaman kullanmazsaniz ve o sirada araci ikinci bir anahtarla kullaniyorsaniz o zaman birinci anahtari daha tanimaz ve eslestirmeniz gerekir. Boyle bir durum var mi? |
|
![]() |
|
Öyle bir durum yok. Sadece tek anahtar. Mesela öğlen 13 gibi eve geldim diyelim kumandayla kilitledim, saat 15 gibi çıktığımda çalışmıyor. Tekrar eşleyince çalışıyor fakat yine aynı durum tekrar çalışmamaya başlıyodu. Devamlı eşlemem gerekiyordu. Son 4-5 gün ise hiç eşleyemez oldum.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Peki esmeleyi nasil yapiyorsun? |
|
![]() |
|
Manuel kapı kildinden kilitleyip kumandadan açma ve kapama tuşuna bir kaç kez basıyorum, daha sonra, manuelden açıyorum, kilitleme tuşuna basınca normal çalışmaya devam ediyordu. Çalışma süresi gittikçe azaldı. Normalde 1 ay kullanırken, 1 haftaya düştü, sonra 1 gün, en son 2 saat sonra hiç çalışmıyordu, şimdi ise eşlemiyor bile.
|
|
![]() |
|
dostum bende de 2000 quicksilver var ilk aldığımda kumanda çalışmıyordu pil taktık temassızlık varmış lehimledik çalıştırdık ve senin sorununa benzer sorun ortaya çıktı.keyfi çalışıp çalışmama yapıyordu bu açma düğmesinde soğuk lehim varmış ya da çatlak tam bilmiyorum açma kapama siviçlerinin lehimleri yenildendi ve şimdi sorunsuz çalışıyor yaklaşık 6 ay oldu. saygılar |
|
![]() |
|
Sağolasın hocam, lehimleri yenileyim bakalım, umarım düzelir. Rezil oluyoruz vallahi bu devirde kapıdan anahtarla açılan araba mı kaldı. :)
|
|
![]() |
|
Bir de yakalamışken sorayım kumandayla açıp kapattığında dörtlüler yanmıyor değil mi?
|
|
![]() |
|
rica ederim dostum inşallah senin sorunda düzelir ben aldım arkadaş kumandasız kullanıyormuş. alarm işiyle uğraşan bir firmaya gittim baya büyük bir firma beyni değişecek 450-500tl civarı tutar dedi benim spottaki arızalı tv leri yaptırdığım elektronikçiye gittim pil dahil 10tl ye işlem tamam sende bir dene derim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |