![]() |
|
Benim 106 Diğerlerinin Yanında Jeep Gibi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 20:11 |
Merhaba arkadaşlar. Aracım direk fabrika çıkışlı, yay olayına girmek lazım. Diğer Quik ve GTI'ların yanında benim Quik Jeep gibi, çok yüksek. (Bir de şuan üzerinde kış lastiği var.) Spor yay, yol tutuşunu arttırıyor deniliyor. O yüzden yay takma isteğim bir kat daha arttı. ![]() GTI jantımı da en yakın sürede alacağım (tabi bulabilirsem), onunla beraber yay da takacağım. Şimdi sizden istediğim çok yere yapıştırmayacak, fabrika çıkışından çok az düşürecek şekilde bir yay önermeniz. Aracımın yüksekliğini görebilirsiniz: ![]() Düzenleyen berkaygr - 09 Ocak 2011 Saat 15:29 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tavsiyem 5 lik eibach zaten 5 düşmüyor 5 civarı gti jantı ve 1 diş torsiyon düşüklüğü eski aracımdı 106 quik güzeldir. kazasız belasız bin.
![]() resim eski aracımdan görüntü bu şekilde olur. |
|
![]() |
|
Tam istediğim gibi diyebilirim. Peki yol tutuş anlamında bir katkısı olmuş muydu?
Bir de burdaki lastikler 185/55/14 sanırım. Bu ölçüyü önerir misiniz?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
gti jantında ebat o zaten yol tutuşuda iyidir ama çok iyi bir şekilde arttırmak istiyorsan. Jant lastikten sonra jsv markası hariç ( sakın alma ) daha kalite bir kule gergisi bulup aracına taktırman. Ondan sonra yol tutuşunu görürsün ![]() |
|
![]() |
|
Evet aklımda var kule gergisi zaten. Daha önce bakmıştım, şu ürün aklıma yattı. Sparco marka.
Düzenleyen berkaygr - 08 Ocak 2011 Saat 21:14 |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım aracını istediğin şekle getirisin. bittiğinde yeni resimlerini de bekleriz
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Teşekkürler.. Yavaş yavaş bütçem yettiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. ![]() Her evrede paylaşırım Quik'imin fotoğraflarını.
![]() |
|
![]() |
|
quiklere hepsi uymuyor aracın üstünde montaj ettirmeden sakın netten sipariş verme. |
|
![]() |
|
Benim İzmit'te kule gergisi bulmam çok zor.
Zaten tuning işlerinden anlayan hiç usta yok. Torsiyon düşürme ve yay montajını da kime yaptıracam onu da bilmiyorum.. Mecburen yayı ve kule gergisini internetten alıcam.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
gökhana kulak ver netden alma diyosa alma kule gergisini. yayda sıkıntı olucağını sanmıyorum ama gergi olayını bida düşün ayrıca aracına bayıldı çok sade ve güzel yay jant ve gergiyle mütiş olcak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |