![]() |
|
sonunda LPG geçiyorum..Quikcksilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunun gıbı lafların hepsı "efsaneeeeee"... zaman tasarruf devrı...
pekı pug sahıbı arkadaslar neden dızel alıyorlar??? hem bakımı pahalı hem aksamı pahalı hem alırkende pahalı ve arıza rıskı daha yuksek bır motor. ama tasarruf ıcın bu durumlar rıske edılıyor. bazen gercekten tasarruf edılıyor. bazen ettıgın tasarrufunda fazlası bakımdan arızadan deger dusmesınden cıkabılıyor... buna kımse hayır dıyemez.
amac once tasarruf. sonra performans :)))
|
|
![]() |
|
evet tasarruf için ben de lpg ye geçiyorum. lavoto sıralı sistem için 1.200 TL dediler hem de 10 taksit yapacaklar.
kartın hesap kesim tarihini bekliyorum. ondan sonra yaptıracağım
|
|
![]() |
|
kardesım sana tavsıyem alttan depo taktır. bagajını oldurmemıs olursun. lovato guzeldır. duzgun montaj yapabılırlerse memnun kalırsın.
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
ben şuana kadar tonla alışveriş merkezine gittim şahin doğan vb araçları almıyorlar benimkinin lpg li olduğuda pek belli değil hiç sorun yaşamadım ama gemi işini ilk defa duydum feribot kullanmayı düşünüyordum çok mu sıkı denetimi var? aslında onunda çözümü var dolum kapağını benzin depo kapağının yanına alsak sorun olmaz ama ruhsata bakarlarsa olmaz işte
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
en doğru secimi yapıyorsun kardeşim bencede
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |