![]() |
|
206 ornjinal kaset çalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2011 Saat 17:45 |
2001 model 206 aracımdaki orjinal kaset çaları 2006 model 206 dan çıkma cd çalar ile değiştirmem gerekiyor servis program yüklemek gerek diyor 50 tl istedi 50 tl ye ben pioneer teyp lırım icabında anlıyan varmı arkadaşlar bu işten
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2006 modelin CD Çalarının 2001 modele uygun olmadığını düşünüyorum.
Çalışma sistemleri farklı. Birisi (2006) BSI üzerinden tanımlanıyor diğeri ise (2001) kod girilerek tanıtılıyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
m.t.arık ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
merhaba takacağınız cd çaların tanıtımı için 50 tl normal
başka türlü cd çaları kullanamazsınız sürekli bip sesi çıkarır
50 tl ye pıoneer olmazda olsa bile varsa direksiyondan kumanda çalışmaz
kolay gelsin..
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Olmaması gerekir. Kullanılamayacaktır 2006 modelin CD Çaları 2001 model araçta.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
ozaman teyp alacaz anlaşılan. set vardı dikmende komple çaldı hırsızlar bende yeni teyp almak istememiştim neyse sağlık olsun
|
|
![]() |
|
Yinede konuya daha hakim olan arkadaşlar bilgi verecektir. Ben o şekilde olduğunu biliyorum. Sizi yanlış yönlendirmek istemem.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun çalınmasına üzüldüm. Canınız sağolsun, hayrını görmesin çalanlar canlarından çıksın.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
allah razı olsun
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim tek isteyeceği kod o varsa sorun olmaz tanıtmaya falan ıhtıyac yok dıye bılıyorum ben ama eger gereklıyse pioneer teypbı falan bosver orjınal teyıp pıoneerden ıyıdır |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
mrb öncelikle geçmiş olsun :(
teybin kodu üzerindeyse Muhammed inde bahsettiği gibi tanıtmaya gerek yok.
koda yada tanıtmaya gelince daha öncede bahsetmiştim. peugeot.com.tr adresine mail atıp teknik destek alabiliyorsun ucretsiz yardım ediiyorlar. tecrübe edilmiştir!!
ayrıca 2001 206ya 2006 cd track çalar OLUR.. yapmasını bileni bulman yeterli.
ve pioneer kenwood aiva sony balupunkt gibi teypler takar ve 100 tl gibi bir ücrette verip gerekli kabloyu teminde edersen, orjinal teyp kolun, aynı özelliklerde aktif olur ve çalışır. yalnız ekrana radyo rds cd bilgisi gelmezki ekranında bilgi oldugunu düşünmüyorum. varsada gelmez.
bildigim budur. 1998 model bile 206ya orj cd track çalar monte edilmektedir.
|
|
![]() |
|
çerno ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1964 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar daha önce de forumda belirtmiştim.Yine hatırlatayım dedim.Daha önce aracıma direksiyon kumanda kolunun aktif olması için bir parça yaptırmıştım.30 liraya halledilmişti.Şimdi pioner cd çalarımı kumanda kolundan kullanabiliyorum.Kendisinin telefon numarası bende mevcuttur.Orijinal cd çalar bana göre pionerin yerini tutmaz.Ses kalitesi pionerin çok daha güzel.Ayrıca usb girşi de var.Orijinal cd çalar ise sadece track çalıyor.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
|
![]() |
|
çerno ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1964 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Bahsettiğim parça direksiyon kumanda kolundan çıkan kablolar ile Pioner'in arka tarafında W/R adı verilen bir girişi arasına takılıyor.Kumanda kolu gayet güzel bütün işlemlerini yapabiliyor.Buradan telefon numarasını da vermek isterdim ama forum kurallarına ters olabileceğinden bana özelden mesaj yazarsanız söylerim.Bu kişi de İzmir'de oturuyor.
|
|
![]() |
|
Aparatı yaptırdığım kişinin telefon numarasını soarnlar oluyor ama ben sıkça foruma giremediğimden gelen mesajları cevaplamakta geç kalıyorum.Moderatör arkadaşın affına sığınarak numarayı yazıyorum.0-5543022574tür.
|
|
![]() |
|
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Bu konu üzerine iki haftadır araştırma yapıyorum meğer bizim forumda çoktan denemişler :) Gelelim asıl konuya pıoneer teybim için yukarıda adı geçen ara soket bağlantısını arıyorum ( Direksiyon kumandasını aktif eden ) bir satış sitesinde ürünü buldum ve satıcı ile görüştüm fiyat olarak da 150 tl istedi ürün şu anda elinde hazır imiş demesine göre yurt dışından geliyormuş.Bu kısmı pek inandırıcı gelmedi çünkü devrelerden anlayan biri bunu kendi yapabilir diye düşünüyorum.Aklıma takılan ise yukarıdaki mesajların birinde aynı ürünü 30 tl ye yaptırtmış arkadaşımız .Sizce ucuz etin yahnisi mi yoksa tek kalemim istediğim fiyata satarım mı ? Ne yapmamı önerirsiniz . |
|
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|
![]() |
|
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
arkadaşlar 2001 model 206ya cd çalar takılırsa bilgileri nereden göreceğiz? yani kasatçalarda radyo bilgilerini direkt teyp üzerinde görürken cd çalarda bu durum yok ve 3satırlı bilgi ekranında görülmektedir. Olur diyen arkadaşlar bir açıklama yaparlarsa sevinirim.
|
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |