![]() |
|
oto teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mcan199 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 Saat 02:09 |
|
arkardaslar sızlere bısey danısmak ıstıyorum bnde 2004 model 307 var teybi standart mp3 calmayan ve 5 lı cd changer olandan ben bunun yerıne bı ust kasası olan 307 nın teybını taksam dıreksıyon kumandası ve ekranla uyum ıcınde calısır mı sımdıden tessukr ederm yardımlarınızı beklıyorum
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Form kurallarımız gereği önce kendinizi "Üyelerimizi tanıyalım" başlığı altında "Yeni Konu" açarak tanıtınız. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.
|
||
![]() |
||
mcan199 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
|
tanıttık az once nereye bsy sormak ıstesem su sacma seyı bırı bana yazıyor otomatık mı gelıyor ne hayatımda daha once hıc bı form sıtesıne yorum yazmadım bılmıorm ole kuralları
|
||
![]() |
||
|
ne zaman bsy sorsak hep bu sacma sey cıkıo karsıma bunu yazacagınza cevap versenız ya kıdemlı uyeler
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
saolun ıstedıgım cevap buydu genede ben bı servıse gıdıp sorcam
|
||
![]() |
||
madblood ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
|
Bosuna servise benzin yakmayın, malesef olmaz. Araç içi elk. haberleşme sistemi eski ve yeni kasalarda farklı.
|
||
![]() |
||
|
Hayatında hiçbir forum sitesine yazmadıysan afra tafra yapmayacaksın. Demek k buralarında kuralları oluyormuş diyeceksin. Araba sürmeyi bilmeyen nasıl direksiyona geçmeden öğrenmeye çalışırsa sen de aynısını yapacaksın. Emir kipince cümle kurmayacaksın. Kimse babanın oğlu değil. Sen üye olurken sorduğun bütün sorulara cevap verilecektir diye taahhütname mi verdiler sana ki bu kadar pervasızsın. Hayatta heryerin, herşeyin kuralları vardır. Bunu unutmayın lütfen.
ne zaman bsy sorsak hep bu sacma sey cıkıo karsıma bunu yazacagınza cevap versenız ya kıdemlı uyeler |
||
![]() |
||
|
[QUOTE=badires]
Hayatında hiçbir forum sitesine yazmadıysan afra tafra yapmayacaksın. Demek k buralarında kuralları oluyormuş diyeceksin. Araba sürmeyi bilmeyen nasıl direksiyona geçmeden öğrenmeye çalışırsa sen de aynısını yapacaksın. Emir kipince cümle kurmayacaksın. Kimse babanın oğlu değil. Sen üye olurken sorduğun bütün sorulara cevap verilecektir diye taahhütname mi verdiler sana ki bu kadar pervasızsın. Hayatta heryerin, herşeyin kuralları vardır. Bunu unutmayın lütfen.
alt tarafı bazı konular hakkında yardım alabılmek ıcın ılla bu sacma seylerı yapmak mı gerek boyle sacma kurallar mı olur sonucta burası forum sıtesyse buranın kıddemlı ınsanları yorumlamak zorundadır burası eglence amacyla acılmıs bır sıte deıl...
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
![]() boyle ınsan gıbı soylemek varken neden yukardakı bos yere asabıyet yapıyor o zaman sızın gıbı ınsancıl bır sekılde soylese anlardık bana emir kipi kullanamzsn diyor kendı kullanıyor ılgınc
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Yoğrula yoğrula ancak kıvama geldin. İlk başta saçma kurallar diyordun şimdi söyleyiş tarzımı eleştiriyorsun.
İlk başta kurduğum cümle "Form kurallarımız gereği önce kendinizi "Üyelerimizi tanıyalım" başlığı altında "Yeni Konu" açarak tanıtınız. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır." dı. Gayet medeni bir şekilde kurulmuş bir cümle. İçinde emir kipi barındırmıyor. Anlamak kapasite meselesi o yüzden Size bu konuda kızamam. Şimdi sana "Emir kipi" ni anlatmak isterdim fakat sonucundan şüpheli olduğum için vazgeçiyorum. Amaaa TERBİYESİZlik edip benim insanlığımı tartışmayın. Bu haddiniz değil bilesiniz...
|
||
![]() |
||
|
(yapmayacaksın, Emir kipince cümle kurmayacaksın Kimse babanın oğlu değil )
sen kımsın buranın reisi mi anlamdım
![]() |
||
![]() |
||
madblood ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
|
hadi bakalım cevap verin diye konuya girersen e kimse yazmaz be güzel kardeşim 0 800 lü destek hattı mı burası, ortamı germenin ne gereği var. burası orjinal bir forum işte. bir kural var uyarsan ne ala bilen elinden gelen yazar, uymazsan kimse zorla tutmaz.
|
||
![]() |
||
|
robot karşılama mesajı yaptık :)))
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Yok ben her bilmeyene değil sadece haddini bilmeyene böyle davranıyorum. Reis derken burayı başka yerlerle karşılaştırma derim. Neyse daha fazla uzatmıyorum. Bu konudaki son cevabım. İyi forumlar diliyorum.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |