Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oto teyp

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13635
Tarih: 21 Temmuz 2025 Saat 21:18
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: oto teyp
Mesajı Yazan: mcan199
Konu: oto teyp
Mesaj Tarihi: 23 Mart 2011 Saat 02:09
arkardaslar sızlere bısey danısmak ıstıyorum bnde 2004 model 307 var teybi standart mp3 calmayan ve 5 lı cd changer olandan ben bunun yerıne bı ust kasası olan 307 nın teybını taksam dıreksıyon kumandası ve ekranla uyum ıcınde calısır mı sımdıden tessukr ederm yardımlarınızı beklıyorumWall

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 23 Mart 2011 Saat 08:46
Form kurallarımız gereği önce kendinizi "Üyelerimizi tanıyalım" başlığı altında "Yeni Konu" açarak tanıtınız. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.

Mesaj Tarihi: 23 Mart 2011 Saat 20:11
tanıttık az once nereye bsy sormak ıstesem su sacma seyı bırı bana yazıyor otomatık mı gelıyor ne hayatımda daha once hıc bı form sıtesıne yorum yazmadım bılmıorm ole kuralları

Mesaj Tarihi: 23 Mart 2011 Saat 20:26
ne zaman bsy sorsak hep bu sacma sey cıkıo karsıma bunu yazacagınza cevap versenız ya kıdemlı uyeler

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 23 Mart 2011 Saat 20:34
Orjinalini yazan: mcan199 mcan199 Yazdı:

ne zaman bsy sorsak hep bu sacma sey cıkıo karsıma bunu yazacagınza cevap versenız ya kıdemlı uyeler
Gülme

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 23 Mart 2011 Saat 21:52

sorunuzun cevabını bılenlerden alırsınız burada uye tanıma amacımız sızıde bızım aılemızde daha samımı ve daha ılerılerde gormek ıstememızdendır sakın yanls anlamayın ıstedıgımız sadece soru sorup cıkmanız degıl sureklı aktıf olmanızı ıstedıgımız ıcın sorunuza gelınce pek bır bılgım yok ama 307 eskı ve yenı kasa arasında buyuk ıhtımal uyum saglamaz cunku 206 ve 206+larda uyum saglamıyor ama denemekde fayda var

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 23 Mart 2011 Saat 23:28
saolun ıstedıgım cevap buydu genede ben bı servıse gıdıp sorcam

Mesajı Yazan: madblood
Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 07:42
Bosuna servise benzin yakmayın, malesef olmaz. Araç içi elk. haberleşme sistemi eski ve yeni kasalarda farklı.

Mesaj Tarihi: 24 Mart 2011 Saat 09:37
Hayatında hiçbir forum sitesine yazmadıysan afra tafra yapmayacaksın. Demek k buralarında kuralları oluyormuş diyeceksin. Araba sürmeyi bilmeyen nasıl direksiyona geçmeden öğrenmeye çalışırsa sen de aynısını yapacaksın. Emir kipince cümle kurmayacaksın. Kimse babanın oğlu değil. Sen üye olurken sorduğun bütün sorulara cevap verilecektir diye taahhütname mi verdiler sana ki bu kadar pervasızsın. Hayatta heryerin, herşeyin kuralları vardır. Bunu unutmayın lütfen.

tanıttık az once nereye bsy sormak ıstesem su sacma seyı bırı bana yazıyor otomatık mı gelıyor ne hayatımda daha once hıc bı form sıtesıne yorum yazmadım bılmıorm ole kuralları

Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2011 Saat 01:09
[QUOTE=badires]
Hayatında hiçbir forum sitesine yazmadıysan afra tafra yapmayacaksın. Demek k buralarında kuralları oluyormuş diyeceksin. Araba sürmeyi bilmeyen nasıl direksiyona geçmeden öğrenmeye çalışırsa sen de aynısını yapacaksın. Emir kipince cümle kurmayacaksın. Kimse babanın oğlu değil. Sen üye olurken sorduğun bütün sorulara cevap verilecektir diye taahhütname mi verdiler sana ki bu kadar pervasızsın. Hayatta heryerin, herşeyin kuralları vardır. Bunu unutmayın lütfen.

alt tarafı bazı konular hakkında yardım alabılmek ıcın ılla bu sacma seylerı yapmak mı gerek boyle sacma kurallar mı olur sonucta burası forum sıtesyse buranın kıddemlı ınsanları yorumlamak zorundadır burası eglence amacyla acılmıs bır sıte deıl...

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2011 Saat 01:24

[QUOTE=badires]

alt tarafı bazı konular hakkında yardım alabılmek ıcın ılla bu sacma seylerı yapmak mı gerek boyle sacma kurallar mı olur sonucta burası forum sıtesyse buranın kıddemlı ınsanları yorumlamak zorundadır burası eglence amacyla acılmıs bır sıte deıl...
zorundadır mı Gülme kıdemli  üyeler malesef ki sizin her konunuza yazmak zorunda değildir ücretmi ödüyorsunuz arkadaşlara veya bana da zorunluluk var anlayamadım burası sızın duşundugunuz gıbı destek hattı degıldır eglence tanışma arkadaşlık ve bılgı paylasımının oldugu bır ortamdır kardesım burası bır aıle ortamıdır her gırdıgınız yerlerın bellı bır kuralları vardır ve bunlara uymak zorundasınız eger uymuyorsanız uyarılmanız cok dogaldır lütfen anlayışla karşılayın... herkez bildikleri kadar yazar tabı kişi yazmak ısterse kımsede zorlayamaz onu yazacaksın dıye siz nasıl buranın bır uyesıysenız sadece ıstedıgınız konulara bakıp yorum yazıyorsanız kıdemlı uyelerde aynı sekılde sadece ıstedıklerınde yazar yazdıklarınızın farkına varsanız ıyı olur... tekrar soyluyorum brası peugeot müşteri hattı değildir...

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2011 Saat 01:28
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

[QUOTE=badires]

zorundadır mı Gülme kıdemli  üyeler malesef ki sizin her konunuza yazmak zorunda değildir ücretmi ödüyorsunuz arkadaşlara veya bana da zorunluluk var anlayamadım burası sızın duşundugunuz gıbı destek hattı degıldır eglence tanışma arkadaşlık ve bılgı paylasımının oldugu bır ortamdır kardesım burası bır aıle ortamıdır her gırdıgınız yerlerın bellı bır kuralları vardır ve bunlara uymak zorundasınız eger uymuyorsanız uyarılmanız cok dogaldır lütfen anlayışla karşılayın... herkez bildikleri kadar yazar tabı kişi yazmak ısterse kımsede zorlayamaz onu yazacaksın dıye siz nasıl buranın bır uyesıysenız sadece ıstedıgınız konulara bakıp yorum yazıyorsanız kıdemlı uyelerde aynı sekılde sadece ıstedıklerınde yazar yazdıklarınızın farkına varsanız ıyı olur... tekrar soyluyorum brası peugeot müşteri hattı değildir...

Alkış

boyle ınsan gıbı soylemek varken neden yukardakı bos yere asabıyet yapıyor o zaman sızın gıbı ınsancıl bır sekılde soylese anlardık bana emir kipi kullanamzsn diyor kendı kullanıyor ılgıncGöz KırpmaGöz Kırpma

Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2011 Saat 17:50
Yoğrula yoğrula ancak kıvama geldin. İlk başta saçma kurallar diyordun şimdi söyleyiş tarzımı eleştiriyorsun.
İlk başta kurduğum cümle "Form kurallarımız gereği önce kendinizi "Üyelerimizi tanıyalım" başlığı altında "Yeni Konu" açarak tanıtınız. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır." dı. Gayet medeni bir şekilde kurulmuş bir cümle. İçinde emir kipi barındırmıyor. Anlamak kapasite meselesi o yüzden Size bu konuda kızamam. Şimdi sana "Emir kipi" ni anlatmak isterdim fakat sonucundan şüpheli olduğum için vazgeçiyorum.  Amaaa TERBİYESİZlik edip benim insanlığımı tartışmayın. Bu haddiniz değil bilesiniz...

Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 00:31
(yapmayacaksın, Emir kipince cümle kurmayacaksın Kimse babanın oğlu değil )

sen kımsın buranın reisi mi anlamdım Kahkaha sen her bılmıyene boyle davranıyorsan ısımız var senle

Mesajı Yazan: madblood
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 07:11
hadi bakalım cevap verin diye konuya girersen e kimse yazmaz be güzel kardeşim 0 800 lü destek hattı mı burası, ortamı germenin ne gereği var. burası orjinal bir forum işte. bir kural var uyarsan ne ala bilen elinden gelen yazar, uymazsan kimse zorla tutmaz.

Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 10:05
robot karşılama mesajı yaptık :)))

Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 23:32
Orjinalini yazan: mustafakirli mustafakirli Yazdı:

robot karşılama mesajı yaptık :)))

KahkahaKahkaha bende ole sanmıstım ancak 1 saatte her seyı cozdum guzel yararlı bır sıteymıs butun fıkırlerım degıstı

Mesaj Tarihi: 11 Nisan 2011 Saat 17:21
Yok ben her bilmeyene değil sadece haddini bilmeyene böyle davranıyorum. Reis derken burayı başka yerlerle karşılaştırma derim. Neyse daha fazla uzatmıyorum. Bu  konudaki son cevabım. İyi forumlar diliyorum.

(yapmayacaksın, Emir kipince cümle kurmayacaksın Kimse babanın oğlu değil )

sen kımsın buranın reisi mi anlamdım Kahkaha sen her bılmıyene boyle davranıyorsan ısımız var senle

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net