![]() |
|
Yag,Airbag ve elfreni lambası rolantide sapıtıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2009 Saat 01:37 |
Selam arkadaslar.Aracım 106 Quicksilver.Sorunum şu.Araç 10-20 km gittikten sonra rolantideyken yağ,Elfreni ve Airbag lambası aynı anda yanıp sönmeye baslıyor.Hızlı bir şekilde.Klimayı açtıgımda ise çok daha hızlı yanıp sönmeye başlıyor.Problemin Şarj dinemosundan olabileceğini düşünerek vede bakımını yaptırmak maksadı ile şarj dinemosunun kömür ve rulmanını ve kayışını değiştirttim.Fakat problem devam ediyor.Gerçi görünen bir zararı yok arabayı etkilemiyor ama ileride etkilemiyeceği garanti değil.
Ayrıca gecen gün bir şey farkettim.Torpidonun altında sağ kapının yakınında olan kısımda 1 soket çıkık duruyordu.Açıkcası takıcaktım ama ne olur ne olmaz diye takmadım.Bilirsiniz ki peugeotta bir çok takılı olmayan soket var :D sizce bu takılı olmayan soket nedir.Yakında resmini de koyucam
Şimdiden Teşekkürler
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
rolantidek sarsıntı sebebiyle bir temassızlık olabilir.. İlginç bir sorun. Detaylı incelemek gerekli. Kablo için fotoya bakalım öyle karar verelim
|
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağ altta bildiğim kadarıyla otomatik kararan lamba rölesi ,merkezi kilit rölesi,immobilizer olması lazım sende hangisi yoksa odur tahminim,106 lar hakkında fazla bilgim yok ama sanki immobilizer den kaynaklıyo gibi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |