![]() |
|
Kalkışta gaz yememe sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
emntstn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1982 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arabayı yeni çalıştırdığındamı yapıyor bunu?
|
|
2003 307 1.6 16v triptonik-tartarini
Çorlu-TEKİRDAĞ Emin TAŞTAN |
|
![]() |
|
ekorap ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Şubat - 1976 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Selam, Aracım 2004 307 xs tiptronic, kalkışlarda gaz yememe sorunu bende de var, gaz kelebeğini değiştirdim (çıkma taktırdım), bujileri değiştirdim, ayrıca ateşleme bobini problemi vardı, onu da değiştirdim, katalizörü değiştirdim (650 TL ye yan sanayi taktırdım), ayrıca acaba kuruntu mu yapıyorum diye 2 arkadaşıma sırasıyla aracı kullandırdım, aynı fikirdeler, araç kalkışta gazı bir kaç saniye geç yiyor ve devir yükseldikçe performans alıyor,
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Aracım 2004 206 cc otomatik ,aynısı dün bendede oldu . Motor sıcaktı ,1 saat kadar önce park etmiştim ,tekrar aracı çalıştırdım oto parktan çıkarken gaz pedalına basmama rağmen çok az tepki verdi ,30 sn sonra düzeldi , devir saati hiç oynamadı , Benm en üst kapak contası bir kaç ay önce yetkili serviste değişti .. Yağ kaçağı su eksilmesi vs yok .Bujilerde tam 1 sene önce değişti .Kelebek boğazını hiç temizletmedim 3 senedir ayrıca egzost manifoldunda çatlak vardı benim , o yaparmı ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |