![]() |
|
ÖN KONSOL BOYAMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 12:54 |
ARKADAŞLAR BENIM 106 NIN ÖN KONSOLUNU TAMAMİYLE SÖKÜP BOYATMAK İSTİYORUM
BU İŞ YAPILIYORMU YAPILIYORSA NE TARZ Bİ BOYA VE FİYATI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=3793
Melih arkadaşımızın açtığı konu yardımcı olur umarım. |
|
![]() |
|
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
tşk ler ama bu değil ben paneli degil tamamiyle ön konsol torpito yani deri olan kısımlarını bahsetmiştir?? |
|
![]() |
|
www.karbonkaplama.com buna da bir göz at.O da olmadıysa daha detaylı irtibata geçelim.Keyifli forumlar.
|
|
![]() |
|
bundada detay yok:(
|
|
![]() |
|
profilimde msn adresim var eklerseniz daha detaylı görüşebilir ve yönlendirebilirim sizi.İyi forumlar.
|
|
![]() |
|
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
mert bu desansan tanıdıkmı bende direksiyonu kaplatayım diyorum
|
|
![]() |
|
Tanışırız kanka sorun değil ![]() |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Bence hiç elleme..
|
|
![]() |
|
Ama baksana ne kadar temiz duruyor nerdeyse sıfır araç gibi
sanırım buda boyama ama bizedeki sararmış gibi belki bana öyle geliyor ama bu kadar temiz ve güzel durmasını kim istemzki siyah ve metal renkler çok hoş duruyor...Ama özelikle boyatmak istediğim siyah torpito tamamı
![]() |
|
![]() |
|
Müsait bir zamanda gideriz başka formüllerde var arkadaşım.İçin rahat olsun
![]() |
|
![]() |
|
Belki bu Makale faydalı olur kendin bile yapabilirsin ben şahsen kendi konsolumu kendim boyadım
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=985 |
|
![]() |
|
Bu benim istediğim degil bu meteryaller yine plastik ben deri kısmından komple siyah olan kısımdan bahsediyorum sonu nasıl olur onu kestiremiyorum acaba yapan varmı |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş ana gövdeyi komple deri ile kaplanabiliyor ama oval bölgeler çok fazla olduğu için çok kısa zamanda hava yapıyor. Sadece kumaş kısımları deri ile kaplatırsan süper oluyor. bu resim ankaradan bir arkadaşındı :
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |