![]() |
|
206 Mid Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hmm anladım hadi abi peki önerin ne olur anfi markası modeli weya kablo vs.ßirde kapılara midbass takımı diolar sanırım sen sadece anfi yeter diosun.Üzerinde orjinal kapı kolonları war ön ve arka kapılarda bide anfi almak yetermi arkaya 400 wattlık pandizotu deldirip kolon takmak falan gerekirmi?
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
sen orjinal kapı kolonlarını kullanacağını söylediğin için ben de sadece amfi önerdim. elbette 2 çift mid takımı, bir bass, 5 kanal anfi tavsiye ederim. demiştim, bu işin sonu yok.
Edison 505A verimli ve ucuz yollu bir anfidir. fazlasıyla işini görür. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
hmm anladım.Yani ön ve arka kapılara mid takımı bide anfi alsam söledim ihtiyaçlarımı fazlasıyla görür dimi abi.Peki mid takımı olarak önerin ne olur?Bass olmadanda kaliteli we sağlam bir ses alabilirim dimi
|
||
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
zaten Gökhan mid takımı tavsiyesi almak için bu konuyu açmış. marka olarak diğer arkadaşların tavsiyelerini takip etmen iyi olacak. Pejo araçtan woofer olmadan bas sesi alacağını pek sanmam. ama net bir ses alacağın kesin.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
jbl 110 tl kıcker 115 tl umranıye
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler o zaman kicker mid takımı ve Edison 505A anfi alsam yeterli olacaktır.Çünkü bass olayına gerek yok hem bagajda yer kaplio hemde güm güm titreme sesi istemiorum.kaliteli we net ses istiyorum
|
||
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Kalite infinity'de
![]() |
||
![]() |
||
|
Herkese çok tşk ederim hadi abi madem söledin gibi benim istediklerimi kicker mid takımı ve Edison 505A anfi alsam yeterli olacaktır kaliteli we net ses için ok
|
||
||
![]() |
||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
|
206 ya arkadaşlar orjinal kapılara mid tavsiyesi yardım. pilippo 501 ve 601 uyarmı bida forvel 5 kanal amfiye uyarmı?
|
||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Alpine Series G 16,5 cm 70w rms. crossover-mid-tiz set. mmarket satış fiyatı 195 lira. param olsa ben alıcam
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
ucuz sistemden dinleyince şarkıda ne dendiği bile anlaşılmıyor bazen. yüksek ses verebiliyor ama her frekansı veremiyor. kalite bence, az pahalı olmalı
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |