![]() |
|
Tesisat Kurmak İsteyenler İçin !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben bagaj sıkıntısı oldugu ıcın 4 tane ovalı koymustum yanyana fazlasıyla tatmın etmıstı. yoksa bagaj olsa ovallerle ugrasmam. bagaj ıhtıyacınız yoksa saglam bır sub ıle bagaj bıtıyor nerdeyse. bende bundan dolayı sana tavsıyede bulundum... yoksa her turku subwoofer daha ıyıdır...
ben sonynın 6941R ovalınıde kullanmıstım. jbl gto 936 ıle kıyaslarsam sony nın sesı daha tatlı ve yumusaktı ama bası zayıftı. jbl ınde bası cok daha ıyıydı. zaten sen on tarafada mıd koyacagın ıcın arka hoparlorun bass agırlıklı olması senın ıcın daha ıyı olur...
|
|||
![]() |
|||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
||
Bak adam agzıınn tadını bılıo .. kıcker dıo ve mono anfı dıyor daha ne olsun .. kabın bulamadıysan Kıckere talıbım gercı L7 arıyordum düşeşe ama bulamadım :))))
|
|||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|||
![]() |
|||
||
kardesım sen arabayı parcalamayı mı dusunuyorsunda L7 almayı ıstıyorsun... sonra arabanın heryerınden ses gelıyor yaaa...
|
|||
![]() |
|||
||
Amfi Güzel ama bass pek işe yaramaz gibime geliyor teypde gayet güzel hayırlısı olsun.
Benim aracımda da FOR-X 3000W MONO AMFi JL AUDiO 38cm 1000W BASS ve Kenwood KVT627-DVD teyp var. amfinin piyasa fiyatından haberim yok, JL AUDİO BASS 2.eli 200-250 TL Civarı ama çok güzel bir bass' dır (tavsiye ederim.) Teyb ise kenwood u bilirsiniz. dvd,tv,navigasyon,receiwer mevcut bununda piyasa fiyatı 2,500TL ile 3,000 TL arası değişiyor SIFIRI.. |
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
o zaman akşam ankara buluşmasında ankaradaki arkadaşlarında fikrini alıp güzel bişey yapayım. aklımda bass var. şöyle uyguna kicker yada jbl bakıyorum. xetec anfi ile ovalleride besledim mi tamamdır :)))))
|
|||
![]() |
|||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
||
Hayır 3 senedır kullanıyorum daha bı sıkıntı yasamadım .. Kı gecen yaz evde kullandım trafoyla besledım evde de sorun olmadı ... Isınma gıbı bı problem de cıkmadı allaha sukur .. voltajda sorun olabılır mı acaba ...
|
|||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|||
![]() |
|||
||
Guzel bı yalıtım ısı cozecektır emınım.. Yada gelırse gelsın muzıksız zaten bınmıyorum kı arabaya en fazla 3 5 vıda duser daha sonra cam otomatıklerı arıza verır sonra kapılar gıcırdar hepsı bu .. L7 sız asla .. işler acılıyor yavas yavas.. ınslh en kısa zamanda :))))
|
|||
____BLUETAZZ___
|||
![]() |
|||
||
mesutum hadı ınsallah arkandayım yanı :DD
|
|||
![]() |
|||
||
Herkez hayırlı olsun dıo ama daha almadım :) sadece kurmak ısteyenler goz atsın dıye demıstım :) Sekorc : bass 250 rms gucunde yeterlı gıbı gelıyor bana . DD almak gerek ortalıgı yıkmak ıcn :)
|
|||
![]() |
|||
||
o halde işini görür ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
bass koyacaksan ovale ne gerenk var yaaa :)) onun yerıne arkayada bı komponent takım koyarsan daha hos olur. dusunursen 2 takım komponent ve 4 kanalınıda hpf yapabılen yeterlı bır amfı ayrıca saglam bır bass ve yıne yeterlı derecede mono bass amfısı... ondan sonra arabadan ınmezsın :))
|
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Bakalım ben ne zaman sistem kurabileceğim
![]() |
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
bende arkada 2 tane alpine oval var o yüzden oval dedim. şimdilik amaç ucuz yoldan biraz gıdıklasın :)))
bikaç anfi sahibine mj atdım bakalım cvp gelsinde başlıyalım biyerden :))
|
|||
![]() |
|||
||
bende bu soruyu soruyorum kendıme. tesısatımı satalı 4 sene oluyor. gercı cok matah bır sıstem degıldı ama cok ozledım yaaa...
|
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Valla ben kuracak olursam ilk olacak bu yüzden de geç olsun ama sağlam olsun mantığı var gerçi hiç anlamam bu işlerden ama zamanı gelince siz kardeşlermden yardım alacağım zaten beni kandırmayın yeter ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
senın gıbı ısten anlamayan adamı nerde bulacagız bır daha yakalamısken kandırmak lazım degıl mı???
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Haha fenasın ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
hemde ne fenaa
![]() |
|||
![]() |
|||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
||
doğrudur üstat 50 serili olanlar bandrolsüz kaçahh emme tanıdık biryerden alıyorsan 2 sene kadar dükkan garantisi veriyorlar ben 4250 kullanıyorum kaçak olsun peynir olsun bee evlat acısı gibi vuruyor davulun gözüne gözüne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aynı tesisat bendede vardı mercedes vito varken ama 206 alınca koymak istemedim 30 cm JBL bass ile değiştirdim ama kicker gerçekten müthiş bi bass. |
|||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |