![]() |
|
FOR-X X-95 double 7inch Nasıldır ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 10:18 |
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-navigasyonlu-double-teyp/detay?source=promotion_topl
arkadaşlar yorumlarınızı alabılırmıyım fıyat cok uygun almayı dusunuyorum |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cihaz çok güzel. satıcı firmada daha önce bir kaç yerde karşıma çıktı çok iddalılar. maddi durumum müsait olduğunda komple bir tesisat yaptırmayı düşünüyorum orada. eğer navigasyon benim için önemli değil diyorsan bu cihazı tavsiye ederim güzel cihaz.
yada bunu bir kenara bırak adamın adresine git pazarlarıda açıkmış. Karşılıklı olarak sorarak alırsın belki daha güzelleri vardır bence satıcıyı bi ziyarete git derim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Daha önce alışverısım oldu burayla fıyat olarak gercekten cok ıyıler
|
|
![]() |
|
307 lere oluyor mu bu acaba
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cihazı görmedim ama size şöyle bi uyarıda bulunmak istedim kötülemek gibi amacım yok işlem yapılırken aracının başında bulun ben orada sis farı bağlattım tecrübeliyiz demelerine rağmen kabloyu geçirdikleri yeri boş bırakmışlar ve benim bsi beynine (aracın beynine) su gitti onların döşediği kablodan ikinci yanlışlarıda röle bağlarız demelerine rağmen tesisatı sökerken fark ettim takmamışlar.
Fiyatta anlaşırsan montajında mutlaka başında bulun NE İSTİYOSAN YADA NEYE ANLAŞTIYSAN BİREBİR GÖREREK YAPTIR sıkıntıya düşme ben çok büyük sıkıntı yaşadım dükkan sahibinide tanımama rağmen. Madem formda doğruya doğru konuşuyoruz olay bu, ama fiyat konusunda uygun yaptığını biliyorum gördüğüm kadarıyla uygun yapıyo. |
|
![]() |
|
307lere olur tabı neden olmasın..
evet hıc bır zaman aracıma bır sey yapılırken basından ayrılmam her zaman durum eger alırsam yıne o sekılde oalcak |
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 lere dırek oluyor bende var ama ben navıtec aldım 2 yıl garantılı 600 tlye onlarda ıstanbulda ucuzdur memnunum aynı ozellıklere sahıp bılgınıze bunu bılemem kullanmadıgım ıcın
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Emrah naptın bu cıhazı aldın mı .... sanırım ben teyıbten vazgectım boyle bıresey bakıyorum yada indash lardan bulursam arastırmadayım su anda.. kararsızlık dız boyu... :)))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
valla almadım mesut suan beklemedyım ama cıhaz guzel ve fıyat cok uygun
|
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
navi oldugunu nerde yazıo ben goremedım
![]() |
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |