![]() |
|
206 sedan arka kapi hoparlor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
acelius ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2016 Saat 16:59 |
Arkadaslar merhaba 206 1.4 comfort sedan mevcut bende arka kapida hoparlor tesisati varmidir acaba simdiden tesekkurler..
|
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesisat yok kapılarda teypcilerde sifirdan tesisat cektirmek gerekiyor
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimisinde tesisat oluyor kimisinde olmuyor mesela bende yoktu kendim çektim işi kavramadan ve gerekli malzeme olmadan yapmaya kalkarsanız sıkıntılar çıkar ama planlı ve gerekli malzemeyi ayarlayıp işe girerseniz kendiniz bile kolayca yapabilirsiniz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=41696&title=soketterminalkablo-demeti
buradan yardimci olabilirim size. 13cm hoparlor alin kablonun yerine gore (neresi eksikse) orjinal kit ile montaj yapayim. Düzenleyen Alicilik - 18 Mart 2016 Saat 20:19 |
|
![]() |
|
acelius ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Link acilmiyor malesef
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Linki duzelttim kusura bakmayin. |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bendeki sedanda da arka kapılar boş. Gerekli malzemeler nedir samet206 bilgi verebilir misin biraz
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Benimkisi biraz uyarlama bir işçilik öyle orjinal bir sistem değil.Kendi çalışmamdan bahsetmem gerekirse,10 metre kadar hoparlör kablosu,4 tane dişi kablo ucu soket fişi,bez elektrik bandı (kolay kolay atma yapmaz oto sektöründe sıklıkla tercih edilir),arka kapılarda hoparlör olmadığından ön kapılardaki gibi adaptör bulunmuyor bu nedenle hoparlörü bağlamak için baya zorlandım çıkan aparatlarla her ne kadar yapsamda gevşemeye müsait olduğundan ahşap kasnak yaptırıp hoparlörleri bunların üstüne vidaladım açık konuşmak gerekirse işimi kolaylaştıran en büyük malzeme bu oldu.Kapı içi yalıtım vs yapılmayacaksa eğer tüm malzeme bu kadar.
|
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Anlıyorum, oto teypçiye götürsem ne kadar işçilik alır acaba ? Uğraşlı bir iş midir? Ve yaptırdıktan sonra arka hoparlörlerin pek bi getirisi olmayacağını söyleyen arkadaşlarım var. Sana yaramaz sadece arkada oturanlar için iyi olur diyorlar. Doğru mudur ?
|
|
![]() |
|
Klasikleşmiş söylenen birşey,birazda 13 cm hoparlörlerin veriminden kaynaklı olsa gerek.Araç içinde ses ne kadar iyi dağıtılırsa bence okadar iyi.Ben arka kapılara hoparlör takınca ses dengelendi tam istediğim gibi oldu.Bana göre durum olumlu.Ancak ben arka kapılarada ön kapılarada 16 cm bağladım.Yukarda belittiğim kasnak bu noktada hem 16 cm hoparlör kullanmama,hem montaj kolaylığına hemde arka kapı içleri çok derin değil mıknatıslanma vardı biraz olsun ayırdı ama yapılırsada kasnak işini fazla abartmayın derim bazı durumlarda döşeme yerine oturmayabilir...
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |