![]() |
|
PEUGEOT 206 TİTREME |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2015 Saat 07:41 |
Merhaba Arkadaşlar,
Aracım da uzun zaman dan beri hissettiğim rolanti dalgalanması vardı. LPG de araç neredeyse çok sessiz ve satbil çalışıyor. Bunu çözmek için penzin pompasına kadar değiştirdim ama hiç bir değişiklik yok... Bujiler bobin yeni bunun nedeni nedir? enejektör arızası olabilir mi acaba bu problemi nasıl çözebilirim..? iyice can sıkmaya başladı artık... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fikri olan yok mu?
|
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Bendede vardi ayni sorun rolanti sensoru oksijen sensoru degisti bi sorun kalmadi servis bogaz kelebegi krank sensoru degisecek dedi 1600 tl fiyat verdi disarda 300 tl halloldu
|
|
![]() |
|
Merhaba,
bahsettiklerinizi de düşündüm hatta boğaz kelebeğini de temizlettim ancak sorun devam ediyor bu arada lpg geçince araç rahat çalışıyor.. |
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Temizletmek degil kelebegin icinde bi sensor onda sorun oluyo genelde ama sadece benzinde yapiyosa bilemiyecem bende hem benzin hem lpg de yapiyodu
Düzenleyen rzy.dnz - 24 Nisan 2015 Saat 12:20 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Bu tip sorunlarla bende çok uğraştım sadece pug larda deil. Diğer araçlarda oluyor.
1-Araç gaz kesicileri gaz sızıntısına sebep olabilir. Buda yanma odasına hem benzin hemde gaz geleceği için rolantide dengesizlik yapar. (ilk çalıştırmada) 2-Map sensörü arızlıdır. Bence bunlarada baktırabilrisiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |