![]() |
|
vitez topuzum hakkında yardımmm:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2008 Saat 08:41 |
http://img384.imageshack.us/my.php?image=gear5wo2.jpg büyük hali
resimde ki şekilde olan vites topumuzu değiştirdim aracım 2006 model.
ama resim 1 de görüldüğü şekilde tümden çıktı topuz.yani resim 2 deki parçayı ayıramadım.bu yüzden de körüğü tutturamadım yani topuza tutturamadım. vites topuzunun altına siyah band ile sararak tutturdum iğrenç oldu. körüğü neyle klipsleye bilirim ne tavsiye edersiniz orjinal olması açısından sarı vites kolu görünüyo kayıyor bant yukarı çekiyorum yardım lütfen Düzenleyen wldnsxc - 31 Aralık 2008 Saat 08:44 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korüğü ters çevir kardeşim altında bilezik olması lazım alyanlı oradan sıkmalısın eğer bilezikli model değilse şu şekilde yapmanı tavsiye ederim
![]() |
|
![]() |
|
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hiç aklıma gelmemişti saol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |