![]() |
|
kelepir 106 gti ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sadece dodikler 500 lira tutar
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
orjinal olsun istersen 110,00 ytl çıkma olur dersen suat selam söyle 25 alırsın :)
verdigim fiatlar boyasız fiatlar ... |
||
![]() |
||
sfk106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: GeBzE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
|
mrb arkadaslar ben yenı uye oldumda 8 bın nakıtım var 13 bıne kadar temız 106 gtı bulabırmııyım bılgılendırırsenız sevınırım polom vardı onu sattım gtı ıcın tskrleracaba dogru yeremı yazdım ıstegımı forumda acaba onuda bvılmıorum
![]() ![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
öncelikli olarak kendini üyelerimizi tanıyalım bölümünde tanıtırsan yardımcı olmaya calısırız. |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
+++++++
|
||
![]() |
||
|
bu ilanakini al bak masrafına azıcıkmış zaten :) |
||
![]() |
||
|
allahdan bişi yok birde arka torsiyon en az 1lira oda çıkma:)
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|
Ön dodik:160
Arka dodik:145
Marşpiyer: 120 Kapı(Boyasız):650 Camların pek bişey tutacağını sanmıyorum.. Arka Torsiyon v.s 500 Boya:750 İşçilik:1000 Jant tamir+boya: 100 + Parçaların çoğu hurdadan bulunabilir :) Yine de masraf tablosu bu şekilde :) |
||
![]() |
||
|
Dünya para tabii..
|
||
![]() |
||
Eastanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1.000 ytl'ye kendi yaptırsın öle satsın o zaman!
arka lastiği 1.00 ytl'lik japonla mı yapıştırıcak acaba yerine (= |
||
![]() |
||
deterjan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
arac pert bnce daha cok para alirlar kaskodan : ) |
||
![]() |
||
sfk106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: GeBzE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
|
arkdaslar sımdı uyelıgımı gelıstıordıkten sonra sıoruma yanıt alabılırmıyım???tskrler
|
||
![]() |
||
|
8 bın nakıtım var 13 bıne kadar temız 106 gtı bulabırmııyım bılgılendırırsenız sevınırım
|
||
![]() |
||
|
araba fena patlamış...araç 1000 ytl çekici masrafı çıkar sadece istanbula.. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |