![]() |
|
206 ile yollarım buraya kadarmış.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2008 Saat 23:05 |
|
aracımı severek aldım ve severek bu halle getirdim ve hiç istemeden satıyom şuan benim baktıgım gibi bakacak birine gitmesini istiyom arac garaj arabasıdır sadece haftasonları kullanıldı
pt 'ye özel fiyatla verecem benim baktıgım gibi bakacak birine gider inş. http://www.sahibinden.com/7615751 Düzenleyen emquazarre - 17 Ekim 2008 Saat 23:07 |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlısı olsum Emre az alışveriş yapmamıştın benle hatırlarsan :)
sımdı aklında ne var dostum? Düzenleyen STARBURAKS - 19 Ekim 2008 Saat 22:21 |
||
![]() |
||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
|
saol mirak
düşünüyom senin gibi bende tek kapılı bişeyler ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
cok guzel makınan kıymetını bılen bırıne gıder ınsallah on tamponun guzel ayrı satma gıbı bı durum olursa ben dusunebılırım
|
||
![]() |
||
|
saollasın şuanlık parcalamak istemiyom aracı gitcekse böyle gitsin istiyom ama öyle bi durum olursa haber veririm ilk sana
![]() Düzenleyen emquazarre - 17 Ekim 2008 Saat 23:28 |
||
![]() |
||
|
eyv reıs hayırlısıyla degerınde satarsın umarım
Düzenleyen STARBURAKS - 19 Ekim 2008 Saat 22:21 |
||
![]() |
||
|
saol inş.
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
müşeri hazır ön we arka tampon zaten arka bagaj benden döşemesi senden
![]() |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Makina güzelmiş..HAyırlı satışlar..
|
||
![]() |
||
|
Emrecım hayırlı satıslar olsun kardesım ancak daha albenılı fotolar eklemelısın bence ılana jantları falan da gosteren benımkı sadece tavsıye
mesela benım jant ılanım http://www.sahibinden.com/16_inch_tft_black_edition_205_45_16_lastikWQQaXQQ10562364WQQpXQQdisplayitem |
||
![]() |
||
|
planlar yapılmış mirak ![]() |
||
![]() |
||
|
saol abi cekecem koycam haftasonu sanada hayırlı satışar ![]() sinan-s sanada saol ![]() |
||
![]() |
||
|
ıyı satıslar olsun kardesım...
|
||
![]() |
||
|
ben sattım kardesım ılanı koyduktan 3 gun sonra ben ızmırde olsam yada sen ıtsanbulda cekerdık fotoları.... |
||
![]() |
||
|
hayırlı satışlar dilerim
|
||
![]() |
||
|
saollasın
|
||
![]() |
||
Gntss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2008 Konum: 01-06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
|
çok hoş arac gercekten parcalama gibi bi durum olursa bnmde haberm olsun isterm.hayrlı satışlar..
|
||
I'm the car tuner.. Not cartooner..
|
||
![]() |
||
|
saollasın bu gidişle parcalayacam herhalde
![]() |
||
![]() |
||
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
usta sen bunu yeşil opel vectıra ile takas teklifi sundun mu |
||
![]() |
||
|
yok hiç bi teklife sunmadım takasa kapalıyım.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |