![]() |
|
kazalı 106 gti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2008 Saat 13:15 |
![]() |
|
enderkaradag ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderkaradag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu gün belli olacak bi haber var onu alim ona göre bu araçla ilgilenecem saol paylaşım için 2009 model 207 için krediye kafavurdum cvp bekliom pek pazarlık yapamam ama siz abilerim yapar ben gider alırım inş.
Düzenleyen howardam - 14 Ekim 2008 Saat 13:21 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sanayıcı adamım ben bıle ılgılenmedım alanın elınde kalır sonm sahıbı olur aracın daha onceden kazası olmaması lazım bu gıbı durumlarda...
|
|
![]() |
|
Az once Mirak ta gosterdi aslında PT olarak alınıp draglara sokabileceğimiz cinsten ama yakından gorup bakmak lazım ne masraf cıkarır diye istanbulda olsaydı keske..
|
|
![]() |
|
enderkaradag ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderkaradag
bende ikinci el yancısı değilim fakat yetecek para yok elimde ancak buna yeter kredi vermiyolarda bende 2009 alcam inş 207 yoksa böle 2. el bakacam |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Kötü girmiş ama..Şaselerde sorun olabilir..
|
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
arkadaşlar bu modelde bi araç ister kazalı olsun ister değişen 5 bine alınır esnafa 3 bini geçmez kaporta boya + body kit ince bi tesisat güzel gti jantı yaylar falan hooopp oldu sana 10-11 e gidecek 106 gti
bide satarken temiz dersin :):)
şaka bi tarafa bu zaten ykında olup görebilecek zamanla toplama imkanına sahip kişilere yarar diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
aracı kımse tam incelememiş sanırım..arabanın beli kırılmı..hernekadar sağdan vurmuşsada solkapı tavanı bile kasmış..sağ kapıya dikkat edin torpido kırılmış..şaseler kaymı..dikine sağdan girmiş size sacma gele bilir ama bence bu aracta 5,6ytl masraf var..ben daha once 2 kere araba topladım..dışardan gorüldüğü gibi değil...
|
|
![]() |
|
doğru söylüyor tavan bel vermiş dikkatli bakın.belli şaseye kadar girmiş.ne kadar ucuzada alsan şaselere kadar giren arabayı kimse almaz.belki kuleye bile gelmiştir.kime satacan o arabayı elinde patlar sonra
|
|
![]() |
|
cagri ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bunu alan son sahıbı olur bnce...
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
++++++
|
|
![]() |
|
ENGİN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
ankaradan bir arkadaş bu araca teklif etti.. yanlız fiyat veremeyeceğim.. adamın işi bu çünki..
|
|
![]() |
|
ooo bu tam bızım aradıgımız gıbı :D du ben buna bı el atım alırsak burdaya yollarız :D
|
|
![]() |
|
danseLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
vaLLa abi bizde sanayici olarak söLüoruz bu araba yani sitemizin son arabası oLur.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dertsiz başınıza dert almamak için paranıza para katınız
|
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Başka bi araç bu hasarda ustasında çok iyi orjinal gibi toplanabilir ama bu 106 lar için pek geçerli değil babamda zamanında çok topladı hasarlıdan ordan biliorum işin pratik kısmını artık teknoloji eskisi gibi değil adam bilgisayarlı şase çektirio orjinalini tutuo ama bu tarz küçük ve hız makinalarında riske girmeye hiç gerek yok.İsterse fiyat daha da altında olsun..
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
öldü prasına elinde iki tane hasarlı araç olmadıkça toplama işinden kar etmek zor... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |