![]() |
|
partner origin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2009 Saat 14:30 |
yaklaşık 28 gün önce partner aracımı satın aldım fakat aracım 2 oldu aynı sorunla arıza vermekte marşa basıldığında araç çalışmıyor ilk arızalandığında aküden dediler fakat akü değişmesine rağmen araç yine arıza veriyor ve çalışmıyor bu konuda doğru düzgün bir yardım alamıyorum mağduriyetimi gideremiyorlar
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali YILDIZ aramıza hoşgeldin sorun ile ilgili çözüm yolları hakkında yorumlar üyelerimiz tarafından en kısa zamanda yapılacaktır.
Yalnız sitemiz kuralları gereği kendinizi ve aracınızı tanıtmanız gerekmektedir, aşağıdaki linkten yardım alabilirsiniz...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Arıza derken nasıl bir arıza daha durumu daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz?? Arıza ışığımı yanıyor? marş hiç mi çevirmiyor? çeviriyor yoksa motormu kapmıyor..??
Tanıtım bilgileri, arızanın ve aracın detaylarını bekliyoruz..
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakında plakalık yaptırıcam peugeotturkey.com servis diye..
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
bence bi araç yapalım PT yol yardım :)
|
|
|
|
![]() |
|
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
bencede PT yol yardım 7/24 size bi telefon kadar yakın :))))
Düzenleyen H@K@N_206 - 03 Haziran 2009 Saat 13:05 |
|
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence on numara bı fıkır ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |