![]() |
|
2015 3008 1.6 Bluehdi Allure Eat6 120HP |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enguru ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2022 Saat 09:24 |
Merhaba
Başlıkta belirttiğim aracı almak üzereyim, araştırdığım kadarıyla kronik bir sorunu görünmüyor. şanzıman sorunu yaşayan bazı yorumlar okudum ama sanıyorum şanssız az sayıdaki kullanıcı yorumları bunlar. Bu araçla ilgili şurasını mutlaka kontrol ettirin baktırın diyebileceğiniz tavsiyeler var mıdır. Araç çoğunluğu ankara içinde kullanılacak, ortalama yakıt ne yakar tahmini. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar
1- aracı kesinlikle yetkili servistede göstermesinizi tavsiye ederim. kronik olarak edblue sorunu var sonradan sorunlu parçalar değişmiş mi vs. hem de km durumu öğrenmiş olursunuz. en çok karşılaşılan sorun bu. iptal ettirenler çok oluyor. 2- eğer dışarda expere götürecekseniz tarcanlar yada düzce onay expertiz var ikiside iyi dir. 3- iç tirim sesler olabiliyor. genellikde sağ dikiz aynasının orada yada iç orta aynasının oradan. 4- araçlar kesinlikle 5-10 dk turlayın kullanın size farklı gelen bir durum varmı. garip sesler siyah duman atma vs. 5- araçta kesinlikle antifiiz varmı yok mu baktırın. 6-aracın etrafında gezin lastik aralarına bakın (kaporta ile mesafesi) |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
enguru ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Çok teşekkür ederim değerli bilgiler için, notlarımı aldım. Ankarada Göral da bir tanıdık buldum oraya göstereceğim aracı.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Rica ederim hocam. inşallah gönlünüze göre olur. aracı alırsanızda kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Genelde o serilerde adblue tankı arızası oluyor.
Onun dışında triger kayışından dolayı geri çağırma oldu ve servis tarafindan ücretsiz değişim oldu. Yapılmış mı bu işlemler kontrol edilmeli.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |