![]() |
|
Egsoz emisyon arızası | Ustalara Gösterdim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
qun4L ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2021 Saat 22:27 |
Merhaba,
Aracımda sakin kullanımlarda egsoz emisyon arızası vermektedir, ortalama 1 , 1.5 senedir var. biraz devirli kullandıktan sonraki ilk marşta arıza gidiyor. Bugun benim ustama gösterdim. Egr değişmeli , arıza veriyor dedi , Sonra egrci ye gittim. Egr'ci DPF'nin %50'yi geçtiğini DPF temizliği ve egr iptali uygun olur dedi. Egr değiştirirsen ortalama 2000 tl maliyeti olup yine arıza verme durumu var dedi, Sizin başınıza geldimi nasıl çözüldü? Çekişte vs çok bir sıkıntı yok ama sadece 1. vites yokuşlarda biraz tıkanma var gibi geliyor hafif 1.6 HDİ araç Teşekkürler
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Araç şuan kaç km'de ? Benim 3008 de tıkanma olmadı ama çekiş artsın diye katalizör yan tarafındaki ufak bir boşluktan içeri temizleyici spreyi sıkıyorlar yaklaşık 5-10 km 4000-5000 devir civarı kullandıktan sonra araç rahatlıyor önce öyle bir şey deneyebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Hasan41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2021 Konum: Gebze / Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba O ilacın ismini biliyormusunuz yada bu işlemi nerede yaptırdınız. Şu an bir sıkıntım yok ama sorun olmasını önleme veya geciktirmek için bende yapmayı düşünüyorum. Teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |