![]() |
|
2011 Peugeot 3008 1.6 thp allure |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibanezjs1200 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanezjs1200
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2021 Saat 22:41 |
Selamlar . 2011 model peugeot 3008 1.6 thp allure paket satın almak istiyorum. Benzinli tam otomatik olanlardan. Kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba ? İyi ve kötü yönleri nelerdir ? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
|
|
![]() |
|
erhantasdelen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2021 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erhantasdelen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Bende var aradığınız araç ben çok memnunum tambir aile arabası, çok büyük bir masraf çıkartmadı araç biz benzinli modeli tercih etmemizin nedeni çok fazla km yapmadığımızdan benzinli aldık severek kullanıyoruz :) |
|
E.TASDELEN
|
|
![]() |
|
Yunus Öztürk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2021 Konum: Gönen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yunus Öztürk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ustam benim aracın motorun üstünde siyah bi kutu var ordan ses geliyo 206 xt yardımcı olurmusunuz ilk arabam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |