![]() |
|
3008 kapı gıcırtısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Barbaros ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2014 Saat 23:48 |
|||
2012 de sıfır aldığım 3008 var çok memnunun bir kaç şey hariç
Özellikle de son zamanlarda taktığım beni arabamdan soğutan içinden konsolun sol tarafından ve kapıdan gelen tıkırım ve gıcırdamalar ( özellikle Mısırlı asfalt yollarda) Silikon sprey sıktım tabii geçici çözüm oldu kapı gıcırtısını kesebilirsek arabayı değiştirmek istemiyorum tam bir aile arabası Lütfen kapı gıcırtısı konusunda fitillere nasıl uygulamak yaptınız veya sizlerde de böyle sorunlar var mı "........... |
||||
![]() |
||||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Fitillere vazelin süren arkadaşlar var. Özellikle soğuk mevsimlerde..
|
||||
![]() |
||||
cnrozn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
|||
Çok eski bir konu ama yeni konu açmak istemedim. 1 Hafta önce 2012 model 3008 satın aldım. Sürücü kapısını açıp kapatırken ses geliyordu. Önemsiz olduğu için bunu bilerek aldım. Dün ilgilenme fırsatım oldu. Kapıyı açıp gerginin içine nüfus edecek şekilde wd-40 sıktım ve kapıyı 1-2 dakika açıp kapattım. Ardından 10 numara lokma anahtar ile somunu sıktım. O an ses yine geliyordu ama bugün ses kesilmiş. Nereye kadar gider bilmiyorum.
Düzenleyen cnrozn - 19 Ekim 2020 Saat 18:00 |
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
aracın hayırlı olsun yine ses gelirse direk kapı gergisini değiştirirsin çok pahalı bir parça değil
|
||||
![]() |
||||
cnrozn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
|||
Teşekkür ederim. Henüz ses yok. Aracın balata disk değişimi olacak bunu da ekleyelim en iyisi.
|
||||
![]() |
||||
mavibere ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2020 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|||
aracın hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah. ben de 2011 - 2012 3008 almayı düşünüyorum ama hem senin hem diğer arkadaşların görüşlerini alabilir miyim? özellikle şanzıman ile ilgili sorunlu diyen de var çok memnun olanda var.
|
||||
Mantık Yok Sistem Var
|
||||
![]() |
||||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|||
|
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
![]() |
||||
|||
Sağ olun. Siz de gönlünüze göre bulursunuz inşaallah. Tam anlamıyla memnuniyet yorumu yapmam benim için biraz erken olur. Şanzıman bence dsg edc gibi mühendislik harikası değil ama onlar gibi karmaşık da değil. Vites geçişlerinde yığılma oluyor evet ama forumda okuduğum gibi ayağını gazdan cekersen hissedilmiyor. Ben manuel araçtan geçiş yaptığım ve ilk otomatik vites aracım olduğu için şimdilik memnunum. İnşaallah böyle olur.
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |