![]() |
|
izmit Peugeotturkey Team 08.07.13 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu akşamda var bişeyler bakalım :) benm egzost stock ama sesi alevi yerinde maaşallah :D yüksek devirlerde silah gbi patlıyo :D bırak şu civic lerı doğandan beter oldular ızmıtte :) herturlu plana uyarım :)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yav ne bilem yani öle yüceltiyorlar ediyorlar valla gıcık kaptım :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
harika fotolar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Eyvallah.
Arkadaslar uzun ve zorlu bir dönem geciriyorum kötü bşey yok yakinda araniza geri dönecegim |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Ustadim bende araniza donmeyi sabirsizlikla bwkliyorum.
Acabildigimde mobil giriyorum. Oyle ters kose olduk iste hayirlisi duzelecek hersey. |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |