![]() |
|
106 gti devir bitirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2008 Saat 21:00 |
arkadaşlar 106 gti aldım ve kafama takılan bi soru var daha önce gti kullanan arkadaşlar olduğu için yardım almak istedim u araçla devir bitirene yani gaz kestirene kadar çevirmek sorun oluşturur mu? bilen arkadaş warsa yardımcı olursa şimdiden tşkkürler arabam için dikkat etmem gereken konularıda yazarlarsa çok sewinirim. aracım çok temiz boya yok motor tamamen orjinal
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aramıza hosgeldın ilk once kendını bir tanıtsaydın..
GTI kullanan arkadaslar yardım edeceklerdir
|
|
![]() |
|
1 .şöyle söyleyim kesinlikle araç sogukken gazlama
2 . sakıncası yok sürekli 7,200 çevirsende banamısın demez ;)
3 . arabanın degerini bil bir daha üretilmiyor ona göre ;)
adam boyu saygılar....
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alışkanlık haline getirirsen motorun ömrü kısalacaktır. Motorda kullanılan tüm kimyasalların bir ömrü var. contasından tut da döküm aksamına kadar her hammaddenin bir ömrü var. Ne yazık ki bu malzemelerin en sevmediği şey daha çok sürtünme ve bu sürtünmenin getirdiği ısı, basınç...
|
|
![]() |
|
evet yaşarın dediği gibi soğukken yuklenme.ama ver ayarı ayağını korkak alıştırma |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
tamamen katılıyorum yağlamayı yetiştiremediği için motor kesiyo hele ki chip işlemi bence cok yanlış 7200 den sonra yağlama yok denecek kadar az yapıyo sürtünme artıyo aşınma daha çabuk ve cok oluyo bence gti nın hakkı 6000 rpm fazlasına gerek yok ![]() |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
eyw. arkadaşlar bukadar çabuk cwp alacağımı düşünmüodum gerçekten çok tşkkürler, mirak'ın dediği gibi üyelerimizi tanıyalım kısmına kendimi tanıtıyorum tekrar tşkkürler
|
|
![]() |
|
sorulan soru birşeye benziyince cevap geçikmez ;)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Yaşar abi bizim buralarda bi laf vardır derleki.. " kılavuzu karga olanın......."
![]() Elimizde videolu delillerin var.. Deşifre olma.. uyarıyorum seni abi..
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
hoşgeldin...Sen bas istediğin kadar
|
|
![]() |
|
Yağını Seçerken Castrol Magnatic Koy. Molekküllü Çünkü Parçalara Yapışıyor.
Birde Her Zaman Kaliteli Katkı At Motoruna.
106 GTI motoru yüksek devirde kullanılabilir problem cıkarmaz ama her 1000 km bir yagını ve contanı kontrol et. eksikse tamamla.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |