![]() |
|
Duble teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
küçükarslan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2017 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı küçükarslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2020 Saat 22:48 |
Slm arkadaslar benim 307 teyibini degistirmek istiyorum dublemi normal teypmi
Kararsiz kaldim duble teyip 1000 tl 1600 tl arasi fiyat cekiyorlar degisik markalarda Hepside en iyi marka benim sattigim diyor ve kabinleride degistiriyim diyorum Pioner marka ile ama eskisi gibi kaliteli degil dediler kafam karisti tavsiyelrinizi bekliyorum ve izmirde bu isi hakkiyla yapan yer varmi Simdiden tesekkurler hayirli forumlar |
|
herzaman hazırım
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
double işi bütçeye bağlı hocam araca uygun bulursanız hem ekran hemde direksiyon kumdasıda kullanılabilir. pıoner lar alayı çin malı hocam eski kalite yok artık dedikleri gibi. eger bulabilirseniz peugeot 308 orjinal jbl haporlerleri var yedek parçacılarda onları kullanabilirsiniz
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |