![]() |
|
Pıoneer teybe koldan kumanda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2017 Saat 18:36 |
||
Arkadaşlar bu pıoneer teyplere koldan kumandayı uygun hale getiren bi arkadaş vardı izmirden bana ulaşabilirmi
|
|||
206rc
|
|||
![]() |
|||
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Güncel
|
|||
206rc
|
|||
![]() |
|||
onurrr41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
70 tl'lik bir aparatla aktif şekilde kullanılabilirsin. Bunu oto elektrik mağazalarından birinde uygulatabilirsiniz
|
|||
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Selamlar, kolay gelsin. Sadece pioneer markalara uyumlu bu aparat?
Herhangi sonradan takılmış bir teybe uyum sağlayabilir mi ? |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
||
Bizim buralarde yok nette satılan bi site falan varmo |
|||
206rc
|
|||
![]() |
|||
onurrr41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
||
Sanırım Pioneer için satılan aparat. (aparat : http://www.ebay.com/itm/PIONEER-Steering-Wheel-Stalk-Adaptor-For-PEUGEOT-206-307-406-607-807-/350268992937?hash=item518da8ada9:g:6ZkAAOSwAoRXFh2N )
Ama 2014-2015 yıllarında bu işleri yapan birisi vardı başka bir forumdan. Mail adresi üzerinden hala ulaşabilirseniz her araca teybe ve modele göre aparatlar yapıyordu. 45 TL'ye yapıyordu aparatı. Şansınızı denemekten zarar gelmez: cherno359@hotmail.com
|
|||
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
||
Engin miydi ismi arkadaşın |
|||
206rc
|
|||
![]() |
|||
||
İsmini hatırlamıyorum hocam.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
||
T a mam ulaştım kendisine saolasın |
|||
206rc
|
|||
![]() |
|||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
||
pioneer sony jvc gibi teyplerde arkasında W/R yada Remote in gibisinden aux girişi gibi giriş varsa eğer olur.
ben kendim yapmayı denedim pioneer için ama başarısız oldu. sahibinden de 100 tl civarı satılıyor, ebayda satılan ürün de hemen hemen aynı fiyata geliyor. montajıda basit dişi ve erkek soketleri var, onları birbirine takıp yerleştiriliyor. |
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |