![]() |
|
ACİL YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metuna84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2015 Konum: YALOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2017 Saat 23:47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam forum kuralları gereği büyük harfle yazmak yasak. sorununuza gelince öncelikli olarak bilgisayara bağlatın hocam hata kodlarına baktırın. bunun birçok sebebi olabilir.
1-enjektörler 2-mazot pompası ve tesisatı 3-turbo ve egr valfi vs. 4-kat 5-oksijen sensörü hata koduna bakmakdan kesin bir yorum yapmak zor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
metuna84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2015 Konum: YALOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
merhaba , kusurabakmayın dikkat etmedim o kurala bundan sonra daha dikkatli olurum, sorun belli oldu bu arada sanayide aracın motoru ttatn parcalarından biri kopmus ve motor asagı dogru inmiş sorun bundan kaynaklı herkese tesekkürler
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Aracın motorunun aşağı doğru inmesi neyi etkilemiş ben o kısmı anlamadım. Motor salınım mı yapamıyor?
|
|
![]() |
|
daha önce aracın motor kısmında bulunan bir tapa var onu değiştirdi ustalar bunu yaparken de motoru one cekmek için motorun baglantılarını cıkarmıslar ve muhtemelen isleri bittikten sonra geri alırken motoru bu vidaları iyi sıkmadılar yada dengeli koymadılar motoru yerine ve motor yerinden oynamıs sol tarafı alt kısımdan tutan yer civata cıkmıs yada kırılmıs motor asagı eğilmiş bunun sonunda da vites ile motor baglantısı kopmus vites gecmez oldu arac gitmiyordu zaten bu yüzden arkadaslar sanayide işinizi yaptırıyorsanız ne kadar guvenirsek güvenelim basında beklemek gerekiyor yoksa normalde 100 tl lik işi yapıp sana 500 tl lik iş cıkarıyorlar malesef.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
geçmiş olsun işte işi aceleye getiren dikkatsiz ustalar çok malesef aslında ustanın masrafı karşılaması lazım ama nerede öyle ustalar motor kulağı kopmuş daha büyük masraf açmaması şans hocam
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |