![]() |
|
307 airbag fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ugur9tezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2019 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur9tezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2020 Saat 00:04 |
Herkese merhabalar. 2 gün önce elektrikçide aracımın sinyal kolunu değiştirdim daha sonrasında önceden arada bir yaşadığım airbag fault hatasını almaya başladım. Önceden silecek ve sinyal kolunu kullandığımda ya da tümsekten geçtiğinde yanıyordu ben de aracı kapatıp direksiyon ayar koluyla yukarı aşağı yapıyordum sorun halloluyordu. Şimdi de aynı şeyi yapıyorum ama hatayı almaya devam ediyorum. Muhtemelen kol değiştikten sonra sargıda bir temassızlık yaratıyor. Bayramdan sonra gidip tekrar kontrol ettirebilirim ama şu durumda benim yapabileceğim farklı bir yol var mı acaba ? Bilen biri ya da birileri yardımcı olursa sevinirim.
Tüm herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlarım.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemel olarak direksiyon egirbeg tellerinde kopukluk veya temassizlik var teller çok hassas
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen airbag sargısı tamamen kopmuş gibi duruyor. ya komple değişceksin far sinyal kolunu yada tamirini yaptıracaksız.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Sinyal kolu değişirken airbag sargısını kaydırdılarsa direksiyonu tam tur çevirince airbag sargıları gerilir ve kopar.
Diğer ihtimal direksiyonun altındaki yerde kahverengi soket var o oksit yapmış veya çıkmış olabilir.
|
|
![]() |
|
ugur9tezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2019 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur9tezcan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bahsettiğiniz olasılıklara göre tahmini masrafı ne kadar olur ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
airbag sargı tamiri yapan yarler var ortalama 150-250 tl fiyat isterler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |